Felcsúton lezárultak a meghallgatások, s mind a 176 egyéni képviselőjelöltre megvan Orbán Viktor és a pártvezetés javaslata; Molnár Oszkár nem volt felcsúti meghallgatáson - erről Szijjártó Péter, a párt szóvivője nyilatkozott a Népszabadság hétfőn megjelent számában.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
@kevijeni: az, hogy egy ember politikai irányultsága változik, kiváltképpen a mai időkben nálam nem rossz pont, sőt, szinte követelmény, ha használja valaki az eszét is. A szocialista párt sem szocialista és pláne nem baloldali, hanem kőkemény kapitalista, neoliberális,a legdurvább fajtából Ezért aztán magam mélyen megvetem őket, és hátat fordítottam nekik. Orbánék elgondolásai sokkal humánusabbak, és nemzetiebbek, így velük érzek hasonlóságot mindaddig, míg ilyenek. Ez most nem egy olyan nagy ász, ami miatt én nekik is hátat fordítanék, ( de soha nem kizárt, engem semmi nem köt senkihez, párthoz pláne nem, nekem vannak elvárásaim és kész.)csak mint mondtam nem szeretem a megalkuvást. Kompromisszumot igen, de néha vállalni kell az ellenállást is dolgokban.
Csubaka
@szaboria: Már olyan sokszor írtad, hogy a kezdetekben az aktivistájuk voltál, hogy kíváncsivá tettél Ria! Mikor volt ez és mit vétettek ellened, hogy akkora gyűlöletet érzel irántuk, mint vadász eb a spenót iránt?
Csubaka
@furfang: Ezen a fórumon azt tudom a legkevésbé elfogadni, hogy sokan vannak olyanok, akiknek ha kockás az a bajuk, ha gömbölyű akkor meg az, és azt hiszik, hogy ettől marhára függetlenek!
Még emlékszem Orbán azon mondatára, hogy a "a népszavazás után el lehet zavarni ezt a kormányt". Budapest belvárosában mindennaposak voltak a cirkuszok, de csak ott!!!! Gyurcsány meg azt mondta, hogy "március 9-e után 10.e következik."
Gondoljatok bele!! Mind kettő elmehetett a fenébe a megjegyzéseivel, mert az a "hülye nép" (gondolok itt mindenkire, magamat is bele értve) kicsit okosabb volt annál, hogy ebbe bele lehessen rántgatni.
Orbán pontosan tisztában van (kell, hogy legyen!!), hogy a Gyurcsányi hibák minden következménye rajta fog csattani, ha csak megpróbál önkényeskedni!
Én nem látok abban semmi kivetni valót, ha egy pártnak vezére, bocsánat, hogy egyesek szavaival éljek "vezíre" van és az éppen DAKOTA és a pártját FITYESZ-.nek aposztrofálják ellenfelei. A tettei alapján kell meg és elítélni, nem a személyes szimpátiánk szerint. Nem egy mérvadó statisztikai adat, de számomra pillanatnyilag meghatározó. Alkamazotti munkaviszonyban 2001-ben 95000 Ft volt a nettom. Ugyanez 2009-ben 106000Ft. Éves átalgban majd 1000 forinttal nőtt a jövedelmem. A kiadásaim, és itt most a létfenntartásiakra gondolok, 143%-al nőttek ÁTLAGBAN!. Van köztük olyan amely majdnem 500%-al. Én 2002-ben az SZDSZ-re, 2006-ban az MSZP-re szavaztam. Most a FIDESZ-t tartom befutónak, de ha Gyurcsány valóban az MSZP befutó listájára kerül garantálom, hogy a JOBBIK lesz nálam (és Q..ára sok embernél) a befutó!!
szaboria
@Csubaka: 1989 kezdtem hinni ,hogy jön egy új világ hittem a fiatalok lendületében voltak olyanok is akiket ismertem nem tagadom kiszisták voltunk.
Amikor eljött képviselők nevezése akkor döbbentem meg milyen trükkökel dolgoztak.Úgye tudod egy képviselőjelölt 1millió forintot kap ha leadja az előirt mennyiségű kopogtató cédulát ebben segitettem.. Sokat megszéditetek de aztán az utólsópillanatban vissza lépteték na az elszámolás volt az igaz trükk mire ment el az 1. milla.Az illetőnek már nem biztositottak semmit,se plakát se pénz.
kiscserkész
Az sem biztos, hogy felkerül a fejére a korona.
Csubaka
@szaboria: Na látod Ria! Ez itt a különbség. Te kiszista voltál én pedig KISZ-es!
S ha már ennyire őszinte voltál az is elárulom, hogy a 60-as évek vége felé még a KISZ KB munkájában is részt vettem, egészen pontosan egy megye KISZ Bizottségi tagajakként a Középiskolai szekciójának vezetője voltam egy diákparlamenten. (titkosszolgák!adat!).
Jókat kirándultunk, báloztunk, hajtottuk a csajokat, klubbokat alakítottunk és zenekarokat. A KISZ taggyűlésre a pártösszekötő készítette el az intézkedési tervet, a tagság jelentős részének fogalma sem volt arról, hogy mi folyik, csak a tanulmányi átlag és a termelési statisztikák javítása, no meg a kommunista műszakok szükségszerűsége volt érthető. A NAGY politikának a közelébe se engedtek bennünket! Mit szégyelljek rajta? Azt, hogy közponi bizottsági figyelmeztetést kaptam, mert felvetettem, hogy a fenébe kerülhet egy pár gyerek zokni többe, mint ké csille szén? Csoda, hogy gazdaságtalan volt a bányászatunk? Most bezzeg a Lengyel szénért 15-szörös árat lehet fizetniI!!
Mindegy az a múlt. A politika nem itt kezdődött! A választási időszak pedig a politikában olyan mint a hó végi vásár egy nagyvárosban. Akkor dolgoznak csak igazán a zsebesek!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.