Titkos adatbázis készítésével vádolja a Fideszt az MSZP. Közben azért válságról és költségvetésről is beszéltek a honatyák.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
Már alig várom, hogy parlamenti szünet legyen. Remélem karácsonykor minden politikus visszafogja magát, és nem rontják el az év legszebb, legbensőségesebb ünnepét.
szaboria
@vukkocska: Sajnos ebben nem reménykedhetünk.Figyeld meg a két ünnep között a tv-ben micsoda szereplések várhatók.
Csubaka
@vukkocska: Azért érdekes amit írsz, mert a múlt héten egy szépen zöldellő brussúrát fútt be a az MSZAP-s szellő a postaládámba amely arról szólt, hogy mostan aztán én magyar döngethetem a mellemet, az M0-ás, az M6-os, a 4-es Metro meg mit tudom még mi miatt.
Felhívott egy Welness szálló, egy termékbemutató cég, és az OVB (pénzügyi tanácsadó). Melyiket jelentsem fel, hogy honnan vették a telefon címemet?
Ja és még el nem felejtem felhívott az anyósom és a menyem névnapom alkalmából. :-)))
furfang
@szaboria: Emlékezz a 2002-es kormányváltás után az MSZp hogy a Fideszt zsákutcába zavarja vizsgálódott Simicska ügyében és hogy hogy nem lemásolták a tárolt adatokat. Ők ugyan váltig állították, hogy nem került ki, meg máshoz, de én erre nem vennék mérget. Úgyhogy....Mellesleg akkor az MSZP saját maga ásta verembe esett. Magyarázkodhatott, mentegetőzhetett, hogy ő nem, meg csak azért, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba. ccc.
bombi02
Jobb lenne, ha a parlamentben arról lenne szó, hogyan lehetne az országot kihúzni a sárból, mert ez a sár már a nép nagy részét elnyelte, egy részének pedig már az orráig ér. Azok, akik pedig a fejünkön állva maradnak fenn, azzal foglalkoznak, hogy egymásra ordibálnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.