A gázárképzés rendszere áttekinthetetlen, félő, hogy a kisfogyasztók rosszul járnak – kommentálta a januári gázáremelés hírét az FN.hu-nak Hegedűs Miklós szakközgazdász. Ami biztos: a lakosságra rótt költségek 2010-ben tovább nőnek, a gáz világpiaci árától függetlenül.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria
Azt a sok közbülső cégeket kell megszüntetni mert már annyi van , hogy nem lehet követni mindegyik kér a koncból és igy lesz a fogyasztónak drága.A másik augusztustól a klszenléti dijat is felemelték 711.-ft-ra ez is egy átverés mert régóta benne van az eredeti gázárba úgyan úgy az áramba vagy az utdij is a benzin árába lett betéve.Na ezt hivom én jogtalan haszonszerzésnek.
kamazuka
A gáz azért drágul,mert mivel egyre kisebb a fogyasztók tábora a spórolás és a pénzhiány miatt,fontos ,hogy a profit még ezen hatások ellenére is növekedjen.
Azért van ennek jelentőssége,hogy év végén az osztalékokat ki lehessen fizetni,mivel ez tavaly ,legalábbis hivatalosan elmaradt,ha még emlékezünk rá.
Egyszerűbben ,kevesebb fogyasztó több pénzért ugyanannyi mint több fogyasztó alacsonyabb összegért.
Tudom kicsit közhelyes,de ez van.
szaboria
@kamazuka: Látod elfelejtettem azt a fránya osztelékot.Ütolsó elötti mondatod tökéletes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.