Az MSZP szerint a fideszes Szijjártó Péter a múlt embereiről beszél, akkor saját főnökét, Orbán Viktor pártelnököt kritizálja.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gcsabi
Értem én hogy a nyakó pisti egy szellemes ember, de kire vagytok ti olyan büszkék a maszop listán mint friss új arc a politikában? A lendvai, kovács lacus,szekeres imi, kis peti a megújulás záloga? Szerintetek ezek közül hányan tegeződtek anno a mszmp kb-s elvtársakkal, mint jó tanítványok? Vagy az elmúlt évek zseniális eredményeit halmozó gyurcsány feri, lampert móni, veres jani, hiller hever,puch laci a büszkeségetek tárgya?
luciferi
@gcsabi: én a listát lesz@rom, nekem ez a mondat jött be, fél óráig röhögtem rajta, mert van benne humor. És nem vagyok senkire büszke. Ja, hazudok, a Fiamra büszke vagyok!:))
inkvi
Ez a hülye társaság, hogy hozza helyzetbe a Viktort! Nem is csodálom, hogy nem lesz nagy kampány! Az MSZP ezt már megoldotta és még rátesz egy szívlapáttal! A hülyeségnek nincs határa: elvtársak térjetek már észre, ha oda nem lehet, akkor magatokhoz!
bombi02
Maradjunk annyiban, hogy nincs új pofa a tablón se itt se ott. Nem is hagynák a régiek. Méghogy más is meggazdagodhasson! Inkább ők tovább. Munka nélkül jól élni, vagyonosodni.

Hát ezért nincs kire szavazni. Mind ilyen.

Dr. Stein
Azért ehhez pofa kell, egy őskomcsikból álló, megújulni képtelen társaság szól be Orbánnak... nem értik, hogy a Nyakó-féle tahóság mérhetően rombolja a "fiatalos", "demokrata", toleráns" párt imidzsét?
Na mindegy, majd jövőre eldől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.