Két éve nem talál megfelelő munkaerőt egy máriakálnoki cég. Már mintegy 400 állástalant közvetített ki hozzájuk a munkaügyi központ, de szinte senki sem vállalta a munkát.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
Wik ma, 15:58 – válasz erre –
Ne menjünk bele, mert az én infóim kicsivel többek csak a mai magyar valóságnál. Nem egyszerű egy med.univ. kezőnek, hidd el nekem.

Aki dícséri a mai magyar orvosi ellátást, az a haragommal találja magát szemben :-)
Többit blogomban, ha lehiggadtam!
Röviden: Kedvesem férje tüdőrákban halt meg, tüdőszűrő visszarendeli 30 napra, az ottani főorvosnak gőze sincs mi az az ökölnyi a jobb tüdején! Főorvos, Pécs, Lánc u. Dr. Varga Ágnes-ről van szó!
Én nem az orvosokra, hanem doktorástussal redelkező hozzá nem értő, a társadalomra kártékony egyedekre haragszom!
mandiner
@csutak: Nem az egészségügyet dicséri senki..mert az úgy szar ahogy van..az orvosképzést dicséri Európa, és az orvosok tudását! Nagyon kapósak a magyar orvosok..nagyon megfizetik őket bárhol a világon, kivéve a hazájukban!
ember
@mandiner: Ha nem tetszik a fizetés, mehetnek tovább, vagy váltsanak szakmát. Más is ezt csinálja. Az állam (mi) rájuk költünk egy csomó pízt, ezek kiztanulnak, aztán ugrálnak. Bezzeg mielőtt felvették volna az egyetemre, fogadkozik , hogy ingyen is csinálná, annyira szent.
inkvi
Csak az álláshalmozóknak; de nem éhbérért!
bigyibogyo
@Wik: latod le is irtal egy hatalmas problemat. szinte semmiert dolgozik valaki masodik muszakot is mert megeri. egesz biztosan megeri alamizsnaert nem a gyerekeivel lenni + meg tovabb lefele tornaszni a bereket.
ha nem csinalna meg senki ehberert, lehet a kedves vallalkozok is fizetnenek rendesen

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.