Reggelre életét vesztette a második áldozata is annak a kegyetlen szamurájkardos leszámolásnak, amelyben egy nő azonnal meghalt Salgótarján belvárosában; az elkövetőt egy órán belül elfogták a kommandósok - jelenti a HavariaPress.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kramermoni
Igen a másik topikban erre céloztunk pontosan. Valóban @zsoel :teljességgel igaz minden szavad. Azt is olvastam, bár nem tudom adekvált -e a tájékoztatás,miszerint pszichiátriai kezelés alatt "éppen szabadságon" lévő ápoltról van szó ,aki gyilkolt. /hangsúlyozom nem tudom mennyi a valóságtartalma/, és akkor megint eljutottunk oda, hogy nagyon üdvös lenne elgondolkodni, hogy a megszüntetett OPNI-t , vagy más ilyen jellegü intézményt kell müködtetni, hiszen még alig vagyunk túl a pécsi ámokfutó fiú esetén ,akkor itt a következő, hány embernek kell még meghalnia, egy rossz döntés miatt.?! Borzasztó ez az eset ,részvétem a 2 halott családjának!!!
varadipal
A Havariapress kedves tudósítója tudja-e mi a különbség a bozótvgókés/machete vagy macséta/ és a szamurájkard között? Körülbelül annyi mint a bivaly és a sramlizene közt. Kis figyelmet, vagy több olvasást tudósító úr/hölgy!
Selkirkrex
@Zsoel: tény, hogy a nők hajlamosabbak a megbocsátásra, empátiára. Sőt. Teljesen igaz. De ne általánosíts! Én rendkívül empatikus ember (nő) vagyok, ennek ellenére, szívfájdalom nélkül tépném cafatokra az ilyeneket!Akik vétenek ellenem, nem bocsátom meg! Nálam a nőiesség másképpen működik. És mielőtt valaki megkérdezné, nem vagyok sem vén, sem ronda, sem megkeseredett.
Csak harcias.
Zsoel
@Selkirkrex: Helyes! Szeretnék is minél több ilyen üdítő kivétellel találkozni. Mert én jártamban-keltemben bizony igencsak a fent leírtakat tapasztalom a nők részéről, és ez aggodalommal tölt el; szomorú példák támasztják alá, hogy nem is alaptalanul.
bigyibogyo
@Csubaka: irtam masik topicnal,h halabuntetes nem oldam meg semmit. aki meghal tulvan rajta kesz. mindeki mas aki szertte artatlanul bunhodik. ugyhogy semmi mas nem tortenne csak egy ujabb gyilkossag mindenfele ertelem nelkul. a bosszu mar csak nem ertelmes.

Selkirkrex
@Zsoel: azért mert el vagyunk nyomva, nem kicsit! Komoly patriarchális elnyomás működik, bolygó szinten!Nagyon kevesen merik fölemelni a fejüket és a szavukat!
Hadd ne ragozzam miért....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.