A Legfelsőbb Bíróság helybenhagyta a feloszlatásról szóló ítéletet.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
A ma reggeli MTV 1müsorán sem tudott a Vona megfelelően érvelni minek a magyar gárda.
kamazuka
Izzó vastrónon Őt megégetétek,
de szellemét a tűz nem égetémeg.
kiscserkész
@bombi02: Kenyeret is.

@szaboria: Elkel menni a keleti megyékbe és az ott élő magyar kisebbség meg adja a választ miért kel a gárda. Nem Budapesten kel ere a kérdésre választ keresni.

bombi02
@benhur: Azért Budapesten is akad válasz bőven.
szaboria
@benhur: Vidéken élek itt nincs szükség a Gárdára annak ellenére, hogy a teáltalad gyülölt cigányság is sok él itt.Változtasd meg a neved mert ez nem eggyezik a nézeteddel.
bigyibogyo
@bombi02: oh, akkor arrol lemaradtam. rendszersen vagy csak 1* mint amiket en irtam? igazabol atneztem mar a hireket a garda honlapjan ott csa ktoborzas szerepelt a programjai kozt. arrol hallottal mar,h milyen hagyomanyt apolnak? van itt felenk a kolping legenyegylet (mashol is imho).csinaltam a weboldaluk par evig. nah ok hagyomany oriznek. minden heten tobbszor is. a folt varras nagyon megmaradt bennem, de heti 2-* talalkoztak, es mindig csinaltak mindenfelet. tartottak fiataloknak is tanfolyamokat.

@benhur: Eger eleg keleten van? mert itt a redszervaltaskor megerosodott skinhead mozgalom miatt _mindenki_ utalja a rajuk hasonlitani akarokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.