Egy Gyálon élő, ám budapesti állandó lakcímmel rendelkező, iskolába tartó 16 éves lány holttestét találták meg pénteken a reggeli órákban egy gyáli utcában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

batukán
Ha elkapják a gyílkost, a szülőknek adják oda, majd azok tudják mit kezdjenek vele. Sikk lett megint a szerelemféltés, lehet menni kaszával kapával nagyharanggal a másikra. Ja, bocs ma más a dívat, szablya, bozótvágó, sz.kard, pisztoly, hogy fejlődik a világ!
Diamont Frost
@batukán: Nem terhelném én sem a bíróságot, szakértőket ....odaadnám a szülőknek egyetlen napra. ítélkezzenek ők.
Tudnák ők, , mit kezdjenek vele !...
Csubaka
Az eset megítélésében nagyon zavar, hogy ugyan ezen a portálon, de másutt is meglehetősen különböző módon tálalja a média az esetet,érdeke módon a rendőrségre hivatkozva. Van olyan híradás, amely szerint reggel iskolába igyekvő gyerekek találták meg a lányt és a halált a kiérkező rendőr állapította meg. Egy másik topikban attól akadtam, ki , hogy egy híradás szerint még délután is találtak FRISS vérnyomokat.Ki a bánatom ad újságíró igazolványt ilyen baromnak?
batukán
@inkvi: Az ilyet rábíznám egy inkvizítorra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.