Lesz otthona a nagykanizsai középiskolásnak, aki nemrég árván maradt halmozottan sérült testvérével, és óriási adósságot örökölt.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
Anyi pénzt elherdálnak nem lehetett volna legalább addig kisebb összegért odadni a lakást, hogy ez a gyerek letudjon értségizni,mert igy nagyon hamar kimerül és a vége az lesz, hogy a sulit fogja otthagyni.
bombi02
Én úgy tudom, hogy nem is tudtak róla (legalább is azt mondták), csak miután a
TV foglalkozott vele. Láttam, de már nem tudom melyik csatornán TV2 vagy RTL KLUB? Elég régen volt. Eddig tartott mire hoztak egy olyan döntést, ami jó, de nem megoldás. Szerintem tudták, csak nem foglalkoztak vele, mert az pénzbe kerül és annyival kevesebb marad a zsebükben.

Minden tiszteletem a gyereké. Neki és a hozzá hasonló helyzetűeknek kellene a segély, nem a munkakerülő gyerekcsinálóknak.

Nemezis
És minden nagyon rászoruló ember kap majd lakást? Nem vagyok hive annak, amikor a média kiválaszt egyet, és ugymond "elintéz" nekik mindent. Szerintem nála vannak sokkal jobban rászorulók, akikkel senki sem törődik. Csak hát manipulálják az embereket, hogy milyen sajnálatra méltók, és mindenki beszopja.
szaboria
@Nemezis: Csak anyit kérdezek láttad az esti hiradót ahol bemutaták öket ?
Mind két szülő elhunyt ott marad egy olyan adősságal amiről Ő még nem tehetett ráadásul a beteg testvéréről is neki kell gondoskodni. Ettöl nem sajnálom a segitséget de azoktól aki azt hazudják, hogy semijük sincs és kérik a a különböző adományokat az ujságok ingyenes rovatán kersztül.
Nemezis
@szaboria: Én csak azt mondom, hogy nagyon sok legalább ennyire rászoruló van, és ne a média válasszon közzülük. Nekem csak ez nem tetszik.Vagy akkor nem kell világgá kürtölni, mert más hasonlóan rászorulóknak kicsit rosszul eshet. Amugy láttam, de ez nem nem mai történet, hanem már régebben is volt a sajtóban, és természetesen pont olyan reakciót akartak kiváltani, mint a tied. Tehát a manipuláció tökéletes volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.