Miközben Magyarországon összeomlanak a régi pártok, új, életképes politikai csoport nem jelenik meg. Kivétel a Jobbik, amely azonban nemcsak az MSZP-nek, hanem a Fidesznek is komoly gondot okozhat - mondta Tölgyessy Péter a Magyar Rádiónak.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@furfang: Tőlük is "ennyire tellett"!! :)) Gyenge kormány, gyenge ellenzékkel!!
Nemigen van amit egymás szemére vethetnének!!
inkvi
@marlin: Nehogy már gyenge legyen, aki a népet le tudta nyomni a sárba!
messzelato
Pártállástól függetlenül kívánok mindenkinek : Szebb Jövőt!Sikeres új esztendőt!
pacsirta
Én azért bízom, hogy hőbörgés nélkül is lehet rendet rakni. Az biztos, hogy nehéz lesz, de ezt a 8 évet is nehezen vészeltük át. Jó lenne elszámoltatni azokat, akik kifosztották az országot.A bankok is jó lenne, ha észhez térnének. Sok embert, családokat tettek tönkre. Svájci frankos hitelek duplájára emelkedtek, sorolhatnám, BKV, stb. Oszkó elvtárs könnyen kifizeti a több millás büntetését. Nem is mérgelem magam, mert én csak egy egyszerű ember vagyok, de annyi eszem van, hogy ez így nem mehet tovább!!!!
Szerencsénk, hogy a mi községünkben elindult egy csere akció, ami jól működik. Van aki gyümölcsöt ad ruháért, a gyerekek csere-berélik a ruháikat.
Ez Magyarország!!!!!
Csubaka
@marlin: Számtalan helyen fikázod valamennyi oldalt, amin a profilod olvasása láttán nem csodálkozom, de hogy a te értékrended normális baloldali az mélységesen kétlem.
Hogy a kormány gyenge volt??? Ezt ugye nem gondolod komolyan! Szétrombolni az ország alapvető biztonságát szolgáló állami és társadalombiztosítási rendszereket úgy, hogy emberek tízezreinek az életét lehetetleníti el, s hogy a lázadást, a tömeges szembefordulást megakadályozza, az ellenzéket (mindegy, hogy milyen) fasisztázza, rasszistázza, szándékosan polgárháborús hangulatot kelt, miközben szimpatizánsaiból az egész világot súlytó gazdasági válság ellenére trükkök százaival milliárdosokat csinál, én nem nevezném gyenge teljesítménynek.
Arra pedig légyszíves konkrét ötlettel szolgálni, hogy a parlament "demokratikus" keretei között az ellenzéknek milyen lehetőségei lettek volna komoly változtatásokra.
Azt viszont vedd figyelembe, hogy az alkotmány értelmében az erőszakos, fegyveres hatalom átvétel egyértelmű ok a rendkívüli állapot kihirdetésésre, ez esetben viszont minden demokratikus intézmény működése felfüggesztve és közvetlenül a köztársasági elnök és a miniszterelnök irányítása alá kerül.
Várom érdekfeszítő válaszod!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.