Őrizetbe vettek a rendőrök egy keszthelyi ingatlanforgalmazót, aki tagja az önkormányzat egyik bizottságának, továbbá a Jobbik helyi szervezetének elnöki tisztségét is ellátja - értesült csütörtökön az MTI hivatalos forrásból.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szekuriti
Bazeg, menjetek a fenébe! Még egy ilyen, és örökre törlöm a Propellert a néznivalók közül!
gcsabi
@csikknorisz: @szekuriti: Gondoljatok bele, hány embernek okoztak spontán magömlést, mielőtt elolvasték a cikket:))
szekuriti
Hoppá, elnézést a Propellertől, tényleg RSS, így az eredeti forrsátnak szóljon a kritika!
Zsoel
A Propeller egy az egyben átveszi a beküldött címeket, szóval erről abszolút nem ő tehet, hanem a szenny-Stop. Igényes közéleti-politikai oldalnak próbálja beállítani magát, holott egy hatásvadász, bulvárnyelvezetű, politikailag erősen részrehajló (MSZP-seggnyaló) szarkupac. Ilyen cikkek vezetik a toplistáját: "A szexi cicus elnyújtózott! Vérforraló fotók!", "Meztelenül pózol az Alkonyat gyönyörű sztárja - Fotók!", "Liptai Claudia új szerelme elszereti Gesztesi kislányát?", és hasonlók, ez, azt hiszem, mindent elmond a lap meg az olvasói szellemiségéről. A moderációjukról már nem is beszélek: minden szavadba belekötnek, az egész hozzászólásodat kitörlik egyetlen kifejezés miatt, figyelmeztetés nélkül kitiltanak stb., az egyenlő elbírálás elvéről pedig nem is hallottak: Orbánt, Vonát stb. fröcsögve lehet szidni, a másik oldal politikusait gyalázó hozzászólásokat törlik, mert ütköznek a moderálási elvekkel. Engem is kitiltottak egy szó nélkül, mert megvédtem Grosics Gyulát, akit mások agyba-főbe gyalázhattak. Írtam pár gondolatot arról, mit tartok az öregúr döntéséről, mit a névtelenül gyűlölködőkről, és azzal fejeztem be, hogy megértem Grosicsot, mert én sem szívesen állnék sorba kitüntetésért Esterházy Péterrel és Zoltay Gusztávval együtt - két perc alatt töröltek és figyelmeztetés nélkül letiltották a hozzászólási jogomat. :) Elfutott a pulykaméreg, és írtam egy kemény beolvasó levelet a moderátornak, teljes névvel, telefonszámmal együtt, hogy, mondom, beszéljük meg nyíltan ezt a dolgot, mert ez az eljárás így nem egészen tetszik nekem... A névtelenség-arctalanság jótékony homályában meglapuló bátor moderátor azóta is hívogat, és persze a levelemre is rögtön karakánul válaszolt. :D :D

Ezeket csak azért írtam le, hogy aki esetleg nem ismeri a Stop észjárásának kerekeit, az most egy kicsit képet kapjon róla, miért is közöl le nyakló nélkül ilyen címeket. Bár kell ez is. Azért jó a Propeller, mert tényleg "körbeforog": pártatlanul ugyanúgy helyt ad radikális hírportálok cikkeinek is, mint az ilyen stopos hmm... "félretájékoztatásoknak". Ráadásul a Stophoz képest a szólásszabadság fellegvára. :)
bigyibogyo
szorul a hurok?:) ezek szerint nem csak hisztike es vona gabor kozvetlen kozeleben vannak bunozok, hanem tagabb koreikben is. mokas ez. tisztseget kap egy iylen ember egy torvenyessegert kuzdo partnal :P
vukkocska
"Poltikailag erősen részrehajló" gyalázó, gyűlölkodő, írod. Nem hittem volna, hogy egyszer önkritikát is gyakorolsz. Örülök neki. Mert közöttünk, ha a fentieket elolvasod, Te vagy az egyetlen kultúrálatlan hozzászóló. A cím igaz, csak egy helyi elnököt vettek őrizetbe, ezt nem írták le. De az elnök az elnök. Ilyen indulatokat vált ki egy politikailag teljesen semlege emberből? Nahát! :):):)
loncsi35
hát egy hüle hatásvadász cim miatt már ne veszekedjetek kérlek benneteket )))
bigyibogyo
@loncsi35: a cim valoban megteveszto, de nem ezert vitatkozunk :) A vita azert van mert mashogy latjuk a vilagot. Az en vilagom szep, bekes, kellemes ;)

Valahogy igy kellett volna:
Őrizetbe vették a Jobbik keszthelyi elnökét!
loncsi35
@bigyibogyo: értem én, csakhát kicsit bedurvult a szöveg. igen az én világom is tiédhez hasonlóan szép, békés, kellemes))))
csutak
@loncsi35: & @bigyibogyo: Fogjunk össze, mert az én világomban is csak a szép és a jó létezik!
A rossz az "odaát" van:)))
szaboria
@bigyibogyo: 11.10 -es beadott linkre katintva ha ez a felvétel igaz akkor totális felháborodásom van ugyanis a képen Vonának jobbra levő alak egy köztörvényes bünözője a VIII.ker.-ben sokkonfliktus volt vele.
bigyibogyo
@szaboria: hirekben fel-fel merult a koztuk levo kapcsolat. talaltam a kepet, nem tudok garanciat vallalni erte. igazinak tunik...
mandiner
@bigyibogyo: Én meg szeretném ha az lenne...de ebben a fertőben(((
grti7336
Azt hittem, hogy a Vona Gábor (Áron rézágyúját), de nem.....
bigyibogyo
@mandiner: mandiner.blog.hu tied?
ugyanabba az orszagban elunk, az mar csak egyeni valasztas kerdese milyen emberek vesznek korul. igyekezni kell a jot meglatni es azzal torodni. gyulolet meg maradjon a veszteseke.
vukkocska
A 11.54-es hozzászólásom Zsoelnek szólt. Lemaradt.
szaboria
@benhu: Nézd meg bigyibogyo január 14 11.10 -es linkjét a jobb oldali emberke a VIII,ker. legnagyobb bünözöje.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.