Meghalt egy igazoltan H1N1 fertőzésben szenvedő beteg hétfőn a sátoraljaújhelyi Erzsébet kórházban; a férfi még novemberben megkapta a védőoltást.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hitman
Tényleg véd az oltás!!!
És még hányról nem tudunk!!
Oltás ide vagy oda, mégis belehalhatunk! Mint a szezonálisba!
Kakastoll
Ez nagyon hasonlít arra, mint amikor az orvos azt mondta a beteg hozzátartozóinak, hogy a műtét sikeres volt, csak a beteg sajnos nem élte túl.
hitman
@Kakastoll: "Nem gond"! A lényeg, hogy valakik jól jártak vagy járnak az oltási pénzekből!
Kakastoll
@hitman: őszintén szólva, én is beadattam.
hitman
@Kakastoll: Mindenki maga dönti el! senkinek nem lehet szemrehányást tenni!
Az ember saját magáért felelős. Ha nem lett volna ekkora mizéria körülötte, akkor lehet, hogy már bennem is lenne oltás. Egyszer adattam be influenzaoltást. Az évben is elkaptam! Hát többet nem kell. Tavaly is elkaptam ezt a kemény ausztrál influenza szarságot. Ágyhoz vert keményen, de ágyban maradtam és kihevertem.
De ez, amit most belétek töltöttek, na ez nem lett tesztelve. Nem véletlen, hogy a WHO-t is vizsgálják.
barnan
Azt gondolom, nemcsak magunkért, hanem másokért is felelősek vagyunk. Ami annyit jelent számomra, hogy úgy viselkedj és tégy másokkal, mint ahogy veled is szeretnéd, hogy tegyenek az emberek. (s ez nem jelenti azt, hogy mások helyett kell döntenünk).

Minden élet, EGY IS pótolhatatlan veszteség, ha van lehetőség tenni ellene, azzal élni kell. Papák, mamák, anyukák, apukák, gyerekek ...
(renyiniki.mindenkilapja.hu/)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.