Az országos rendőrfőkapitány indoklás nélkül visszavonta a II. kerületi, valamint a józsefvárosi rendőrkapitányság két vezetőjének megbízását.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varadipal
Még elég sok, a maga területén kiskirálynak magát gondoló rendőri vezető fejéről lehetne a koronát leverni. A beosztott állomány gürizik rogyásig, a vezetők meg a szolgálati kocsikkal furikáznak, és egész nap a reprezentáláson jár az agyuk.
Tudnék néhány esetről, ahol a túlórapénzeket konyakra költötte a góré.
Ez a Tóth, meg a Bencze igenis jól csinálja a dolgát. Csak maradjanak is következetesek, ne vehesse meg senki kilóra őket. A hugyos tábornokok kora lejárt.Előtérbe lehet helyezni az elöljárói gondoskodás megszegése miatti ügyeket is.
kiscserkész
Menekülés a süllyedő hajóról? Az igazi igazságszolgáltatás úgy is utoléri őket.
inkvi
@benhur: A remény Hal meg utoljára!
vukkocska
Mindkét rendőri vezető több mint 30 éve van a rendőri pályán. A létrát végigjárták. Ha ismeritek őket - amit kétlek -, mondhattok róluk olyat, mint amit fent írtatok. Nektek minig az a lényeg, hogy az aroganciátokat érvényesíthessétek?

@benhur: Miből gondolod, hogy tettek olyat, amiért az igazságszolgáltatásnak kell, hogy utolérje őket?

@varadipal: túlóra pénzt nem tudja a góré - hogy a Te szavaddal éljek - konyakra költeni, mert a fizetés, még a túlóra pénz is egyből a dolgozó számlájára van utalva. Nincs készpénzes kifizetés, ha nem tudnád, már több éve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok