Az a szép a kampányban, hogy amikor azt hinnénk, ennél undorítóbb szintre már nem lehet lemenni, csak sikerül valakinek. Most épp Mesterházy rakott rá egy lapáttal, ezzel az MSZP visszavette a vezetést a ki tud többet ígérgetni a nyugdíjasoknak minden alap nélkül? versenyben.

Forrás: gulyas.blog.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Major Betty
Nem semmi elöszőr felemeli a nyugdijkorhatárt most meg a nyugdijasoknak nyalnak (3millióan) vannak hazudnak éjjel nappal 8-évig is ezt csinálták csak a hatalom az emberek forduljanak fel mindhalálig munka
kiscserkész
Még szerencse hogy nem csak agymosót nyugdíjasok lakják ezt az országot.
Láttam én is egy részt belőle éppen mikkor az egyik többszázezer forintos agymosott nyugdíjas győzködte a többit, hogy nyugodjanak bele a 13. havi nyugdíj elvesztésébe. Őt nem érinti ez a döntés, de akinek csak havi 50-60 ezer a nyugdíja azt ige. Bízom benne hogy az ilyen szónokok hamar igénybe veszik a temetkezési hozzájárulást.
Kakastoll
A megdöbbentő az, hogy el is hiszik a mesét....
inkvi
Ha lúd, legyen molett! Pókerarcú ..... sok!
luciferi
@Kakastoll: ..mert olyan jó gyereknek lenni megint....
inkvi
@kevijeni: Te is szereted szopni a cumit?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.