"Miközben tökélyre fejlesztették a hatalmi fortélyokat, addig egy értelmes mondatot sem mondanak a tartalmi politikáról" - utalt párttársára a volt házelnök.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mandiner
hihihi..jó a kép hozzá))) Odavaló a többiekkel együtt))
Major Betty
Nem értem miért nem ellenőrizték a képviselőket igaz saját magukat nem fogják éveken keresztül dézsmálják az adófizetők pénzét ezért állunk itt.
furfang
Ez a vörös polip. Mentől gátlástalanabb volt az mszp-ben valaki, annál magasabb polcra juthatott. Itt úgy látszik azokat az ötletgazdákat futtatták, akik kitaláltak mindenféle szervezeteket, klubokat, alapítványokat, egyesületeket, fórumokat, ahová nagy pénzeket lehetett juttatni és embereket pozíciókba ültetni. Ezer csatornán át folyatták el a közvagyont, a kölcsönöket, a privatizációból származó bevételeket, és ürítették ki a költségvetést. Azért elgondolkodtató, hogy milyen párt az, ahol egy ilyen " előzetes pártmunka" után se perc alatt a második emberré avanzsálhat valaki. Milyen az első ember, aki egy ilyenre bízza a gyakorlati vezénylést? Feltehetően ugyanilyen. De marad még az mszup-ben bőven ebből a fajtából ott van pl. Molnár Csaba. Ugyanez a karrierista, erőszakos szóf..sógép, aki semmit nem bizonyított, de tele pofával harsog, és ez már elég az mszp-ben egy kancellária miniszteri ponthoz. Nagyon lezüllött ez a párt. És a párt öregjeit sem menti semmi, mert asszisztáltak a hatalom érdekében ehhez a folyamathoz. Rászolgáltak a bukásra, és az elszámoltatásra.
csutak
Többszöri elolvasás után sem leltem egyértelmű választ a heti válaszban!
Feltételezést, véleményt igen, tényt azt nem tudtam olvasni, de mexoktam tőlük.
HÁTI
Te Miklós!Azért HAGYÓ valamit!?-Hát hogyne.Az árnyékomat +2O évet.Osszátok el.:-))),de ne csaljatok!hehehe

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.