Az MSZP szerint Mesterházy Attilának és az MSZP-nek nincs miért bocsánatot kérnie az orvostársadalomtól, viszont úgy vélik: a Fidesz ezzel a felvetéssel a saját koncepciótlanságáról igyekszik elterelni a figyelmet.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
alfás
@profon: ha jól tudom,a pusztaröcsögei citerások indulnak.kizárt,hogy ne értsenek annyira az ország vezetéséhez,mint a maszop.és egyépként is,egy demokráciában mindenkinek meg kell adni a lehetőséget,hogy raboljon.
profon
Bejelentem hogy a mai naptól megkezdi ténykedését a Minden Magyarok Pártja ! Nálunk Az MMP-ben nincsenek sem ideológiai, sem faji,sem társadalmi különbségek. MInket MMP-seket a haza szeretete tart össze ! Lehet ,hogy egyenként személyenként útáljuk egymást, de kítűzött célunkat Magyarország felemelkedését mindennél előbbre tartjuk ! Az MMP alapelve: dolgozz, tedd hasznossá magad,fizess adót, légy kíméletlen az országot visszahúzókkal szemben, de mindenben segítsd aki tolja a szekeret ! Ne szavazzatok be senki mást a parlamentbe ,mert csak szétzilálják az országot !Minden eddigi oldal józan gondolatait beépítjük programunkba, de nem vagyunk hajlandóak Magyarországot lejáratni a világ előtt . Jelenlegi párttagok száma 2. Sokasodjunk !!!
inkvi
Egy tény! Hülyeségeket nem szabad beszélni! És ők ugatnak a nemzet megosztásáról!
inkvi
Hülyeségeket csak én mondhatok itt, mert kell a humor ebben az elkeseredett világban!
csutak
@inkvi: Ezek ismeretében minden meg vagyon bocsátva!
"Mert aki a humort nem ismeri, egyéb aljasságra is képes! " Karinthy
inkvi
@csutak: Bár a humorban nem ismerek én sem tréfát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.