A jelenleg állami tulajdonban lévő szántóterület gyors értékesítése is szerepel a Fidesz birtokpolitikai tervei között - értesült a Népszabadság.

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: csutak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
@marlin: Nincs ellenemre!

@profon: Ezt a költőiséget! Azannya!
marlin
@furfang: A fideszista erkölcs mélységei!! :-)))
furfang
@marlin: nekem az a lényeg, hogy magyar kézben maradjon minden ami még megvan, és kerüljön vissza ami már nincs! Ha ez fideszes erkölcs( és remélem találkozom velük ebben), akkor büszkén vállalom!
szaboria
@furfang: Azt akaraod vállalni,hogy megint jönnek a nagy földbirtokosok. csak egy kis tanulmányt kell keresni kiknek a birtokába kerültek a nyag állami gazdaságok ami úgye 12 volt.A kis ember majd gürizhet megint sz...ért,hu....ért, hogy a földbirtokos munkanélkül élhessen.
marlin
@furfang: Tehát amit a "mostani" kormány alatt nyúlnak le az felháborít, de ami a majdani Fidesz kormány alatt ugynúgy lenyúlnak arra büszke leszel!! "Hát ez van!!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.