A MÁV elleni kártérítési perhez kapcsolódva újabb keresetet nyújtottak be Chicagóban a magyarországi holokauszt áldozatai vagy azok örökösei, ezúttal több, köztük magyar bank ellen.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: cívispolgár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Rajottek a zsidrakok, hogy a bankoknak tobb penzuk van mint a mavnak?
HÁTI
Ez már tényleg uncsi!-Akkor a magyar polgárok is holokauszt pert indíthatnának a zsidóság ellen,hiszen,valahol Ők is benne vannak a pakliba,hogy a népirtás folyamán áldozatul eset magyar lakosság,az Ő kiirtásuk miatt következett be.Azért ne legyen senki annyira elfogult,hogy"csak mindig mi"!A háborúk során elesett embereknek egyformán kijár a HOLOKAUSZT!Mindenféle törvényhozás nélkül.
csikknorisz
@HÁTI: Ez az. Rengeteg embernek veszett oda mindene a haboru alatt, nem csak a zsidoknak. Kezdjen el mindenki perelgetni, akinek valamelyik felmenojenek lebombaztak a hazat es nem maradt semmije?
lópicigáspár
Pereljük be a zsidókat, hisz Hitler az ő tőkéjük és támogatásuk révén jutott hatalomra és robbantotta ki a II. VH-t, tehát ŐK a felelősek mindenért!
inkvi
Wazeilag fontos ez! Talán a lenyúlt jájemot kellene elvenni tőlük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.