Kiakadtak a nemzeti összetartozásról szóló döntésen, Trianon-emlékművet állítanak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
@nyanya001: ez így igaz. De ha a Fidesz nem erősködik a választásokig legalább a kettős állampolgársággal - mint ahogy ezt a szlovákiai magyarok is kérték -, nem lenne ilyen éles a helyzet. A Fidesz elindított egy lavinát, melyet már nehéz megállítani. Olyan dolgokba szólt bele a Fidesz, amit a kinti magyarok sem kértek. Akkor kinek az érdekében cselekszenek? De addig, amíg Magyarországnak olyan miniszterelnök helyettese van, mint Semjén Zsolt, nem csodálkozom semmin. Kevés embert hallani ilyen sok hülyeséget beszélni. Remélem a Fidesz úgy lesz vele, mint Torgyánnal. Észhez térnek.
marlin

"SZVATOPLUK !!!!
Most beszéljünk Szvatoplukról a "NAGY SZLOVÁK KIRÁLYRÓL" akinek állítólag "birodalma" volt a Kárpát-medencében, és Árpád hadai zúztak össze !!
Hát ki is az a Szvatopluk, akiről a "szlovák" mese azt állítja, hogy honalapító Árpád foglalta el a Kárpát-medencében lévő "szláv" országát?
Szvatopluk nevét a hiteles történelmi kútfők ZWENTIBOLD-nak írják, ennek elszlávosított formája a SZVATOPLUK !
A SZLÁV érdekű történetíróink és a Hunsdorfer Iskola egyszerűen "szlávnak" minősítik annak ellenére, hogy a geszták szerint marahan- tehát germán - nemzetiségű volt. Így írnak róla a nyugati kútfők: "a morvai őrgrófság felett tanyázó Zwentibold és Rastiz a pannoniai német birtokokat háborgatták".
Tehát a mai ausztriai területekre törtek be, és nem voltak soha Magyarországon, mert PANNONIÁ-nak a mai Ausztriát nevezték abban az időben !!!!
Idézzük Fekete Zsigmond prof. írásából:
(Hol volt - hol nem volt Pribina országa (Bs, As. 1978. 94. old.]):
"Ludewit halála után nyugalom volt Pannoniában egészen 868. évig. Ekkor kezdett mozgolódni Zwentibold marahán herceg és nagybátyja, Rastez. Egyidejűleg a sorabok, kik ekkor már a morva őrgrófság felett tanyáztak, valószínűleg azokkal szövetségben, a német birtokokat háborgatták. Ezek ellen II. Lajos hasonnevű fiát küldi, amazok ellen pedig maga megy másik két fiával. 870. évben az alkura lépett Zwentibold maga elárulja nagybátyját, s II. Lajos őt, miután frankok, bajorok és szlávokból alkotott törvényszékkel ítéletet tartatott fölötte, megvakíttatja!!!

Úgy látszik tehát, hogy Zwentiboldnak vagy mint másként nevezik. Szvatopluknak, azon nagy szláv birodalma, melyről "derék TÓTJAINK annyit s oly ábrándosan szeretnek beszélni, csak a mesék országába tartozik !!

Na ennek a NAGY MESEFIGURÁNAK akarnak holnap 7méter magas szobrot állítani közadakozásból!!, de a 270 ezer eurós költségből csak 124 000 eurő "jött össze" , a szlovák adományokból!! :)) A többit majd a költségvetés fedezi!! :((

Természetesen ez nem kisebbíti a Semjén és társai hülyeségét!! :))
barnan
a macskáknál működik, szaga van és működik ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.