"Magyarország putyinizálódása" címmel közölt szerkesztőségi vezércikket vasárnap a Washington Post című tekintélyes amerikai lap, amely a magyar kormányt populistának és hataloméhesnek nevezi, és azt írja, hogy az új magyar médiatörvény alapvető szabadságjogokat sért. A lap szerint az USA és az EU akkor cselekedne helyesen, ha a májusi budapesti EU-csúcson távolmaradásával "alázná meg" Orbán Viktort, amennyiben a miniszterelnök nem hagy fel a hatalom koncentrálásával.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
@farkas: Dicsőségesen akkor nem bukunk el, ha a magyarok nagy többsége továbbra is kiáll a kormány intézkedései mellett.Ha szükséges, akkor ennek hangot kell adni
Ez egy demokratikusan megválasztott kormány, országmentő, emberközpontú intézkedésekkel. Az velük a bajuk, hogy túl jók!!! Ezért vicsorognak a szoclibek, és nyugati szövetségeseik is.
csutak
@furfang: Veled ellentétben a cikk írója szakembert kért fel értelmezze a jogszabályt!
Olvasd el az eredeti cikket és akkortól kisebb lesz a mellényed:)
Nem bántani akarlak, csak felhívni a figyelmed az egyoldalú tájékozódás veszélyeire!
Dr. Akula
@furfang: ha csak egy irányba nézel, még nekimész valaminek a szép autóddal!:))
barew7
Miért kell nekünk mindig annak a nyugatnak makulátlanul megfelelni, amelyik mindig csak a JAVAINKAT akarta ( és jórészt meg is szerezte). Nem látom még Orbán igazi terveit, de intézkedései számomra azt sejtetik, hogy az eddigi nemzetáruló, hazug, Magyarországot gyarmati sorba taszító neoliberális irányzat korszaka végleg leáldozott!
coyote3
Úgy látom, hogy itt vadkeleten a helyzet változatlan. Aki nem a falkával üvölt az hülye, komcsi, és minden elképzelhetetlen rossz. Javaslom más sajtóorgánumokból is tájékozódni, mint a Demokrata, meg a Magyar Hírlap. Bár a szlovák rendszámmal ellátott terepjárós igaz magyar Bayer Zsóti az akkor ortodox kommunista Népszabadságnál szocializálódott , így kiválóan tudja interpretálni a központ hivatalos véleményét. :D
Dr. Akula
@coyote3: bőszmagyar Zsótikának a cége is szlovákiába van bejegyezve!
Milyen kis hazafi a fickó..........

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.