A magyar EU-elnökség kapcsán közöl terjedelmes írást hazánkról a patinás londoni újság, a The Times. Érdekes módon féltik a demokráciát az angol újságírók.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: tombrady
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
@másvirág: Történelemnek van fényes lapja és árnyoldala.
Nem mindegy melyikre kerül Viktor!
milito
@csutak: Csak ikszelgetni kellett, így nem olyan nagy kaland! :)))

Az azért megható, hogy az elvtársak - akik eddig kelethez szoktak - most nyugaton nyalják fényesre a seggeket, hogy segítsenek nekik. Kovács elvtárs nagy zavarban lehet.
csutak
@milito: Igazad van, csak X-elgetni kellett!
Csak hogy tudd, kérdésenként 4-6 válasz közül kell kiválasztanod azt, amit igaznak vélsz.
Nincs objektív igazság, tehát a Te világod rajzolódik ki a képből, ez a célja a tesztnek!
Volt olyan is, aki majd három órán keresztül értelmezte egy amúgy teljesen normális egyén.

Kovács Lászlónak pedig mások nyalnak, lévén kisujjából kirázza az egész mai kurmányt külügyi értelemben, sőt most már makorközgazdasági értelemben is. Lehet antipatikus figura valaki (mint számomra ő), attól függetlenül ha mód van rá, objektívan kell megítélni személyét. Ettől ő nem lesz nagyobb vagy te kisebb.
barnan
Kritikát fogalmaz meg:
- országon belül pártatlan,
- országon belül ellenzék,
- nyugati sajtó, konzervatív és nem konzervatív oldal egyaránt,
- nyugati kormányok, politikusok, maga Angela Merkel,
- kelet európai sajtó, lengyel, egykori demokratikus ellenzéki vezetők,
- ...

Azt gondolom, ennyi kritika hallatán a helyes lépés leülni, lecsendesedni és elgondolkozni. Hol az igazság, mik indukálják ezen hangokat, mely oldalon tévedhetnek? S itt nem a dacos, érzelmi túlfűtött állapotban megfogalmazott hangokra gondolok (lásd Szijjártó kimenettel képviselt vonal) Elgondolkozni azon, minek mi lehet a következménye a jövőre nézve. Hol a büszkeség helye és hol van az alázatosság, önkritika szerepe az emberi értékek palettáján, hol a bölcsesség szerepe egy ország vezetésében.

Az országnak stabilitásra van szüksége, morális felemelkedésre. Hosszú távú stabilitásra, amely meghozhatja a befektetői kedvet, a működő tőke beáramlását, a munkahelyteremtést és a családalapítási "kedvet" (amely nem pár évre, hanem egy életre szóló vállalást jelent). Ehhez felelős politizálásra van szükség, széleslátókörűségre.

Sokan gondolják közöttünk fórumozók között, hogy van élet az EU-kívül, természetesen van, sőt a világgal is szembe lehet haladni, lásd Kína által támogatott Észak-Korea.
coyote3
@milito: "Emberek szemeit lövette ki..." Tehát nem egy ember nem egy szemét. Pontosítanál? Mert így születnek a városi legendák. És még valami. Tudod a törvény sok mindenről rendelkezik. Így többek közt arról is, ha a rendőrség felszólít, hogy egy területet műveleti területté nyilvánít, azt kötelező (és nem illik) elhagyni, ellenkező esetben kivonod magad jogaid gyakorlásának lehetősége alól. A barátom, aki nem egy nyugati rendőrség tömegoszlatásán vett részt megfigyelőként mesélhetne róla, hogy működik ez demokráciákban, ahol az ellenzék hatalommániás vezetője nem cukkolja a tömeget és nem sért törvényt sem.
zsömle
saját gazdagságárahasználja ezis a hatalmat!!!mint minden eddigi kutya.410ftos benzin meg minden?népet tönkrevágják piszkosul............

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.