Az ENSZ-főtitkárt nyugtalanítja, hogy növekszik a líbiai válság civil áldozatainak száma. Anélkül, hogy a konfliktus résztvevőit megemlítette volna Ban Ki Mun, közleményében minden felet óvatosságra szólított fel. „A főtitkárt mélyen nyugtalanítják azok az információk, amelyek szerint elfogadhatatlan számú polgári áldozatot követel a líbiai válság” – áll a dokumentumban, amelyben a világszervezet első embere „rendkívüli óvatosságra” intette a feleket, hogy „a jövőben csökkenjenek a civil veszteségek”. Arra az újságírói kérdésre válaszolva, hogy az üzenetnek címzettje-e a NATO is, egy ENSZ-szóvivő mindössze annyit válaszolt, hogy a főtitkár „minden résztvevőt” figyelmeztet.

Forrás: magyarhirlap.hu
Feltöltő: barew7
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

barew7
Igaziból mi az a nagy baj a Líbiai kormánnyal?
1000$/gyermek/hó családi pótlék alanyi jogon,
50000$ kamatmentes hosszú lejáratú kölcsön házasságkötéskor,
Ingyenes oktatás, egészségügy,
7000km-es öntöző csatornarendszer a sivatag termővé tételéhez,
Több mint 20 évvel magasabb várható élettartam születéskor, Afrikában a legmagasabb!

hu.wikipedia.org/wiki/Sz%C3%BClet%C3%A9skor_v%C3%A1rhat%C3%B3_%C3%A9lettartam

Akkor itt tulajdonképpen mi is a baj???
barew7
2011. augusztus 8-án a NATO légicsapást mért egy falura, melynek során 85 civil lakos vesztette életét. Erről készült az alábbi dokumentumfilm:

www.youtube.com/watch?v=2d3KaCNs290&feature=player_embedded
verőce21
@barew7: "Akkor itt tulajdonképpen mi is a baj?" - Az olajvagyonból mindenkinek jut az országban és nem akarják eladósítani magukat a bankok felé! Sem a civilek, sem az állam. Ez bombázandó bűn!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.