Az ottawai parlament alsó háza elfogadta azt a törvényt, ami lényegében bezárja előttük a kaput. Magyarországot biztonságos országnak fogják minősíteni, az innen érkező menekülteknek szinte semmi esélye nem lesz kint maradni, és rövid úton visszaküldik őket. Kanada milliárdokat spórol, de romolhat a nemzetközi megítélése. A kanadai képviselőház elfogadta a vitatott törvényt, amely átírja az ország menekültügyi rendszerét, írja a CBC.ca. A C-31 kódjelű új javaslat 159 igen, 132 nem mellett ment át az alsóházban, most átkerül a szenátusba, amelynek szintén jóvá kell hagynia. Jason Kenney bevándorlásügyi miniszter a szavazás előtt azt mondta, hogy a törvény segít küzdeni az embercsempészet ellen, valamint biztosítja, hogy a menekültügyi rendszer a jövőben gyorsan és igazságosan működjön. Reméli, tette hozzá, hogy a szenátus (a kétkamarás kanadai törvényhozás felsőháza) a parlament nyári szünete előtt elfogadja a törvényt. Ha így lesz, a törvényjavaslatot már csak a királynőt...

Forrás: index.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
@lbs: Nekünk nem, de a Zsidók egyből lejtmenetbe lennének, a cigányok által rasszista
megbélyegzés ellen tiltakozni, ugyan ki hinne nekik, az előre tolt élősködők, az előre tolókra ragadnának, a zsidók elfelejtenék a hollókamut is meglepetésükben, mi meg a kártalanítási kitalációt, lenne gazdasági fellendülés.
nemecsek
@zetor: csak nem akartál elinduni te is? Ausztriába ki lehet menni dolgozni
és hamar itthon vagy ebben a nagy monarchiában
nemecsek
@profon: meg egy nem tudom hány munkanélkülivel több4 Javít a statisztikán?-
vagy elszámolják őket a mi kontónkra megint! Balog Úr! Most melyik szeretet-
szolgálat fogjy patronálni őket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.