Míg az azeri fővárosban, Bakiban szinte hősként ünnepelik az ott élő magyarokat, alig hatszáz kilométerrel odébb, az örmény Jerevánban akadnak magyarok, akik félve lépnek ki az utcára.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bórembuk
Unalmas már ez a műbalhé! Hol volt és van az a sok állam, szervezet, vallási felekezet, amikor két kisgyereket (több éve, Szentendrén, ha jól emlékezem) halálra gázolt egy ír állampolgár magyarországon, majd megszökött és éli világát szabadon otthon. Sőt az Ír legfelső bíróság megtagadta a kiadatását, semminemű eljárást nem kezdeményeztek ellene.
Erdő Péter bíboros úr akkor hol volt - felszólította az Ír katolikus klérust, hogy hassanak oda a kiadatás témájában vagy netán az "gyilkos" otthoni felelősségrevonásában?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
peczas
@lópicigáspár: a korábbi Bakunak ma Baki az azeri neve, úgyhogy nem volt baki.
Úgy ahogy a korábbi Kievnek (Kijev) ma Kiiv (kijiv) vagy a korábbi Lvovnak (Lemberg) Lviv az ukrán neve.
lópicigáspár
@peczas: Köszönöm, hogy válaszoltál a kérdésemre.
alfás
azt hittem ugandánál nincs elmaradottabb ország.
silber13
@mlele: Kérlek, oszlasd el nemtudásom setétségét jólértesültséged és mindentudásod reflektorának fényével. Ugyan kik és mikor kaptak tőlünk általad emlegetett szépséges dolgokat?
radios45
kutyafüle, a mi nemzetgyilkos szegénygyülölö kormányunk,nemzeti összefogást hirdet, kommunikációs szinten, a valóságban meg megossza a jó népet, gyűlöletet kelt, kizsigereli a kisnyugdíjasokat a munkanélkülieket semmibe nézi, csakúgy mint az egy gyerekes, vagy a gyerek nélküli családokat, egyedülállókat.
Ehhez ugyan nincs joguk, nem is lettek felhatalmazva rá, mégis ezt teszik, lehúzzák az utolsó bőrt is rólunk, adó+áremelések formájában.
takarodjanak el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.