A Fehér Ház egyelőre cáfol. A The New York Times névtelenül nyilatkozó washingtoni kormányilletékesekre hivatkozva írta szombaton internetes oldalán, hogy a két ország közvetlen tárgyalásokról állapodott meg, és az iráni oldalon ragaszkodtak ahhoz: a megbeszélésekkel várjanak a november hatodikai amerikai elnökválasztásokig, mert tudni akarják, kik lesznek a tárgyalópartnerek. A megállapodást a lap tudomása szerint amerikai és iráni illetékesek intenzív, titkos egyeztetései eredményeképpen hozták tető alá. Az egyeztetések szinte Barack Obama elnöki mandátumának kezdetétől folytak - írta a The New York Times.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
Ki is kell ebből hagyni az agyament Zsidólandot!
Nakimaga
"Az Egyesült Államok és nyugati szövetségesei azzal vádolják Iránt, hogy nukleáris programja atomfegyver előállítására irányul, Teherán azonban váltig állítja, hogy programja békés célú. Izrael jó ideje azzal fenyegetőzik, hogy katonai eszközökkel akadályozza meg Iránt abban, hogy atomfegyverre tegyen szert."

Az nem baj,hogy az USA mit csinál?Minden lében 2 kanál,nem bírják elviselni,hogy van élet tőlük távolabb ,meg nélkülük is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.