Legalább nyolc szeretője volt egyszerre a volt francia igazságügy-miniszternek. Rachida Dati mozgalmas szexuális életéről azután derültek ki a részletek, hogy teherbe esett, és szeretné kideríteni, ki a gyerek apja. A 47 éves politikus bíróság elé citálta a multimilliárdos üzletembert, Dominique Desseigne-t, azt állítva, hogy ő az apja a most hároméves Zohrának. A férfi azonban nem hajlandó elvégezni a DNS-tesztet, ami bizonyíthatná az apaságot – írja a Daily Mail. Rachida szerint a szülés után a férfi rendszeresen látogatta a gyereket. Desseigne azonban a Le Monde magazinjának azt állította, ő csak egy a sok apajelölt közül. A volt igazságügy-miniszternek sok kalandja volt; a férfi ügyvédei legalább nyolc szeretőről tudnak.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sza
Most mi van??? Ha férfi lenne akkor nem lenne senki felháborodva! Ha neki jól esett... Az más kérdés hogy ez a ribanc a gyerekét is belecitálja!
ila51
Jó bőr , biztos nem kellett agitálni a hapsikákat :)))
Pilóta
@ila51: Gondolom, hogy az az "igazság": nem!:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.