Rakéták "ezreivel" fenyegette meg Izraelt a libanoni Hezbollah radikális síita szervezet vezetője egy Libanon elleni támadás esetére. A Hezbollah vezére, Haszan Naszrallah sejk híveinek tízezrei előtt beszélt óriáskivetítőkön megjelenítve Bejrút déli külvárosában az asúra gyászünnep alkalmából vasárnap, amelyen Mohamed próféta unokája, Huszein halálának az évfordulójáról emlékeznek meg a síiták. Huszeint és kíséretét 680-ban ölték meg az iraki Bagdadtól 110 kilométerre fekvő Kerbelánál Jazíd kalifa fegyveresei.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"A Hezbollah-vezér megismételte, hogy támogatja Iránt – Izrael esküdt ellenségét – és a palesztin fegyveres csoportokat, s a palesztin „ellenállás nagy győzelmének” nevezte a Gázai övezet elleni, november 14-étől 21-éig tartó izraeli offenzívát."
Dr.luigilongo60
@Pilóta: Persze ,mert ők csak malmoztak otthon addig a fotelben és egyszer csak jött az izraeli offenzíva minden ok nélkül.:-)))
moiszikf
Akkor a Hezbollah,a Hamász és egyéb palesztin "terrorszervezetek" megtanulhatnának célozni. Nem sűrűn szoktak eltalálni bármit is,főleg izraeli katonai célpontokat nem.
moiszikf
@Dr.luigilongo60: Időnként csak oda kell pörkölni! Rendkívül bosszantó lehet,ahogy a parittyás palesztin kölykök,állandóan kaviccsal kocogtatják a M1 Abrams oldalát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.