Ráhelyezték az indítóállásra annak az észak-koreai rakétának mindhárom fokozatát, amellyel állítólag műholdat fognak felbocsátani – jelentette szerdán a dél-koreai Jonhap hírügynökség szöuli kormányzati forrásokra hivatkozva. A dél-koreai források szerint a kommunista állam a következő napokban várhatóan kiegészítő alkatrészeket, egyebek között radart, kamerákat és mérőeszközöket fog felszerelni a rakétára, majd ezt követően tölthetik fel üzemanyaggal. Amennyiben a feltöltés a hétvégén befejeződik, a rakétát december 10. és 12. között felbocsáthatják – közölték dél-koreai tisztviselők.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"Phenjan legutóbb áprilisban kísérelt meg műholdfelbocsátást, de a szerkezet egypercnyi repülés után a tengerbe esett. Ez volt a harmadik sikertelen kísérlete, az előző kettőt 1998-ban, illetve 2006-ban hajtotta végre."
--- Most jön a negyedik?:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.