Reggel hét és este kilenc óra között majdnem tizenkilencezer szavazókörzetbe várják azt a 18. 248. 414 szavazati joggal rendelkező román állampolgárt, akinek a Parlament alsó- és felsőházának összetételéről kell döntenie.

Forrás: Kitekintő
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Békén kellett volna hagyni őket, Orbánnak és bandájának nem lett volna szabad a határ közelébe menni! Kiváltképp a szemforgató ájtatos manónak, Tömjénnek.
almosd
@vukkocska: úgy egy hónapja valaki itt bizonygatta hogy mekkora az összetartozás az ottani magyarok között ,ami itt Magyarországon nem jellemző ,akkor hogy is van?,kevés a részvétel ,két párt van megosztottan ,együtt tényleg erősek lennének és sikeresek a törvényhozásban.
Csizmás Kond
...vannak ott is bajok ahogy értesültem...
silber13
@Csizmás Kond: Én még miniíg azt mondom, kár volt belepofázni a kinti magyarság dolgaiba.. Persze! Segíteni kutya kötelességünk, de ez távolról sem jelenti azt, hogy meglehetősen erőszakos módon megpróbálja őket néhány cezaromániás az általuk kigondolt egyedüli üdvözítő útra terelni, testvéri segítség címszavával takarózva.
Csizmás Kond
@silber13: Minden esetben a kintiek vallották kárát annak is amikor közömbös volt a kormány irányukban és akkor is amikor a legfőbb dolognak tartotta az ők istápolását.
Szerintem is több kárt okoztak mint jót.
silber13
@Csizmás Kond: Ahogy én szoktam motyogni, ez a fajta "segedelem" Timur és csapata, vagy a buzgó úttörők segítségnyújtására emlékeztet. Vagyis, megragadjuk és nem is olyan szelíd erőszakkal átvisszük a mamát az úttest másik oldalára, hiába is rúgkapál, azt visítva, hogy nem igazán áll szándékában az átkelés. Nagyfokú honi primitívségről árulkodik azt hinni, hogy ott kint, az ottaniaknak nincs sütnivalójuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.