NEMZETKÖZI SAJTÓSZEMLE 2013-01-14 AFP afp.com Több százan tüntettek tegnap a Fidesz székháza előtt, hogy egyik alapítója által nemrégiben írt romaellenes, rasszista cikk ellen tiltakozzanak. A tiltakozást a DK szervezte, tudósít a francia hírügynökség Budapestről. * * * Az antiszemitizmus és homofóbia ellen küzdő Kisebbségeket Támogató Tunéziai Társulat azzal vádolt egy iszlamista kormányerőkhöz közelálló militáns szervezetet, hogy az tört be helyiségeibe, olvasható az AFP tuniszi jelentésében. (A hírügynökség nem írja, hogy e szervezet milyen támogatásból tartja fenn magát.) THE DAILY TELEGRAPH telegraph.co.uk Simon Perez, a béke Nobel-díjas izraeli elnök azzal támadta Benjamin Netanjahu miniszterelnök kormányát, hogy nem hajlandó békét kötni a muzulmán világgal és e helyett kockáztat egy újabb palesztin felkelés kitörését, írja a vezető konzervatív brit lap jeruzsálemi tudósításában. Ha nem lesz diplomáciai döntés, a palesztinok visszatérnek a...

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"HAARETZ
haaretz.com

Jehud Olmert korábbi izraeli miniszterelnök azzal vádolta Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnököt, hogy több mintegy 3 milliárd dollárt fecsérelt el az elmúlt két évben olyan „katonai illúziókra”, mint az iráni atomfenyegetés, írja a baloldali izraeli lap.

* * *
Izrael középbal pártjai megállapodtak abban, hogy együtt dolgoznak az egyenlőségért és 10 éven belül megszüntetik azt a különbséget, ami fennáll az élet különböző területein zsidók és arabok között."
Nakimaga
" 10 éven belül megszüntetik azt a különbséget, ami fennáll az élet különböző területein zsidók és arabok között.""
az Arabokkal felvetetik a zsidó hitet,szerintük !
Nem véletlen a több ezer éves ellenszenv !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.