Disznók és majmok leszármazottai a zsidók, visszakaphatjuk Erdély egy részét és a Délvidéket, Nagy-Britannia pedig bedöntheti az Európai Uniót. A hét legfontosabb külpolitikai történései. Az amerikai kormány kedden felszólította Mohamed Murszi egyiptomi elnököt, hogy vonja vissza korábbi, még jóval megválasztása előtt, 2010-ben tett "zsidóellenes" kijelentését. Disznóktól és majmoktól származnak a zsidók A Washingtonban székelő Közel-keleti Médiakutató intézet a közelmúltban egy videofelvételt tett közzé, amelynek tanúsága szerint Murszi még az egyiptomi Muzulmán Testvériség vezetőjeként egy három évvel ezelőtti interjújában Palesztina megszállóit, vagyis az izraelieket vérszívóknak, háborús uszítóknak, valamint disznók és majmok leszármazottainak titulálta. A jelenlegi egyiptomi elnök egyebek között arról beszélt a palesztin Hamász mozgalom által üzemeltetett al-Kudsz tévécsatornán, hogy a cionista bűnözőknek minden eszközzel ellen kell állni. Victoria Nuland, az amerikai...

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"Nem kér bocsánatot

A szövegkörnyezetből kiemelve idézték az egyiptomi elnöknek az izraeli politikát bíráló korábbi kijelentéseit, amelyeknek a visszavonására szólította fel Mohamed Murszit az Egyesült Államok – közölte szerdán az elnök egyik szóvivője.
Murszi szerdán a John McCain republikánus szenátor vezette amerikai szenátusi küldöttséget fogadva kijelentette: különbséget kell tenni az izraeliek palesztinok elleni rasszista politikájának bírálata és a zsidó vallás sértegetése között – közölte Jászir Ali, az elnök szóvivője."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.