A Szon.hu cikke szerint kettőtől nyolcmillió forintig terjedő összegért gyakorlatilag bárki vásárolhat magyar állampolgárságot Ukrajnában, illetve a Szovjetunió más utódállamaiban - írja egyre több ukrán lap, internetes hirdetésekre hivatkozva.

A megvásárolható állampolgárságot olyan cégek kínálják, amelyek korábban schengeni turista- illetve munkavállalói vízumokhoz segítették hozzá az ügyfeleiket.

Az sem baj, ha az ügyfélnek nincsenek magyar ősei, mert a cég - külön fizetett szolgáltatásként - gondoskodni tud akár magyar nagypapáról vagy nagymamáról is, az eset bonyolultságától függően személyenként 6 és 25 ezer Euró közötti összegért - olvasható a Szon.hu oldalán.

A befizetett összegtől függően akár még az állampolgári eskütételen sem kell okvetlenül személyesen megjelennie az ügyfélnek.

További részletek a Szon.hu-n >>>

Töretlen lendülettel zajlik a honosítás, a kérelmek száma nem csökken, hetente mintegy négyezer igénylés érkezik - mondta Semjén Zsolt az Országgyűlés nemzeti összetartozás bizottsága előtti éves meghallgatásán kedden a fővárosban. Erről még több részlet itt!

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dubitus
"A Haza nem eladó!"
...de jó pénzért vehető belőle egy darab!
.
Tehát pénzért árulják a hazát!
Ugyan, kik? - hát a hazaárulók!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@rézfánfütyülős: "De, hogy te is megértsd:" - a tehetetlenségedből hosszú lenne, hogy kimozdítsalak!

"Nem követem el azt a hibát, hogy olyanokkal vitatkozzam, akiknek nem adok a véleményére:)"
rézfánfütyülős
@verőce21: Lelked rajta!
Látom nem értettél meg mert másképpen nem menekülnél egy értelmes vita elől.
bakegya
@rézfánfütyülős: ez még mindig "Trianon"Vannak emberek akik akkor is tapossák a sarat amikor már rég kisütött a nap is.
A hosszútávú emlékezet zavara elhomályosítja a rövidet,orgánikusan ez ilyen egyszerű.Ez zavar engem a legjobban ebben a fityiszes múltbabújással kapcsolatban is,hogy felhasználják a székelyeket az Ő NAGYNEMZETI ÁLMUK MEGVALÓSÍTÁSÁRA.
bakegya
A határainkon belüli szavazóknak fékeket,ellensúlyokat ötletelve irritálják,ugyanakkor a külhonban életvitelszerüen élő,még magyarul beszélőket mindennemű fondorlattal lasszóval vadásszák .
Külön erre szakosodott miniszterelnökhelyettesi státusban toborozni képesek felrúgva a békés egymásmellett élés minden formátumát!Szlovákok,most már az Ukránok is beintettek,mi jön még?
Mire jó akkor a diplomácia?
világlátó
Tud valaki közületek arról, hogy lett volna 23 év alatt egy komolyabb, sokpárti, / társadalmi/ össznépi ünnepi egész napos tanácskozás ország - világ előtt a határainkon kívül és a határainkon belül élő magyarok között ? Ha volt én vagyok a tájékozatlan, elnézést kérek .Ha nem volt , miért nem volt? A MÁÉRT .tanácskozások nem alkalmasak erre, mert ott pártelkötelezett emberek vannak, akik saját politikai érdekcsoportjuk nézeteit próbálják érvényesíteni. A közösségek széles csoportjaiból kiválasztódott és kiválasztott , arra érdemes emberek közötti párbeszéd, egymás megismerését célzó beszélgetés szükséges ahhoz, hogy megismerhessük például a székelyek történelmét, átöröklött hitvallásukat, szándékaikat, elképzelésüket a mai Európában, Romániában. Ilyen alkalmakkor tudhatjuk meg, hogy mit várnak tőlünk, mit tudnak nyújtani nekünk.Nem az anyaországnak, hanem mindazon magyaroknak, akik tudják, hogy ők ott vannak otthon már a XI.szd. óta. Nem áttelepíteni akarjuk őket, de nem is a szavazataikra spekulálunk.Egyszerűen csak székelyeknek akarjuk őket tisztelni, testvéri, baráti gondoskodással szeretnénk viseltetni irántuk, élénk gazdasági, kereskedelmi, kulturális, hagyományőrző és turisztikai kapcsolatot szeretnénk ápolni velük, tanítani és tanulni magyarságot, hazaszeretetet, emberi tartást, tisztességet.Szeretnénk megismerni nagyon érdekes történelmüket, magyarokkal való évszázadokon át tartó kapcsolatukat, testvéri összetartozásunkat. " Valameddig a magyar korona ott fenn, nálunknál erősebb nemzetségeknél forog, mindenkor szükséges és hasznos egy magyar fejedelmet Erdélyben fenntartani." 1606.dec.28.-án Bocskai István.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.