Kettőtől nyolcmillió forintig terjedő összegért gyakorlatilag bárki vásárolhat magyar állampolgárságot Ukrajnában, illetve a Szovjetunió más utódállamaiban – írja egyre több ukrán lap, internetes hirdetésekre hivatkozva. A megvásárolható állampolgárságot olyan cégek kínálják, amelyek korábban schengeni turista-, illetve munkavállalói vízumokhoz segítették hozzá az ügyfeleiket. A visa-vengriya.com például röviden ismerteti, hogy 2011 januárjától egyszerűsített úton juthatnak magyar útlevélhez mindazok, akik magyarországi gyökerekkel rendelkeznek, az unión belül büntetlen előéletűek, és minimális szinten beszélnek magyarul. Pár sorral lejjebb már arról van szó, hogy az sem baj, ha az ügyfélnek nincsenek magyar ősei, mert a cég – külön fizetett szolgáltatásként – gondoskodni tud akár magyar nagypapáról vagy nagymamáról is, az eset bonyolultságától függően személyenként 6 és 25 ezer euró közötti összegért.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
"az sem baj, ha az ügyfélnek nincsenek magyar ősei, mert a cég – külön fizetett szolgáltatásként – gondoskodni tud akár magyar nagypapáról vagy nagymamáról is"...így megy ez...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.