Megkezdődött a konklávé, a pápaválasztó bíborosok kedden fél ötkor elindultak a Sixtus-kápolnába, ahol leteszik a titoktartási esküt, majd a várakozások szerint megtartják az első szavazást. A pápaválasztó konklávéra vonuló bíborosokról élőben számolt be a Vatikán tévécsatornája, ahol várhatóan majd a szavazás eredményéről érkező jelzés, a felszálló - fekete vagy fehér - füst is látható lesz majd.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazero
Imádkozzon aki tud, hogy az utolsó pápa jó ember legyen!
silber13
Miért lenne ez a pápa utolsó? Vagy nem erre gondoltál?@csiga0771: Miért emlegetsz piromániás télapókat. Egyébként sem ők gyujtogatnak...
csiga0771
@silber13: Mert csak ennyire érdekel, tudom akkor ne szóljak bele, tisztelem másnak a hitét... mindegy miben, vagy kiben hisz, de nekem már "keresztbe" tett az "öreg" és inkább nem is írom tovább... tegnap is csak meccset néztek :

sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/188955_578786385467387_310505952_n.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.