Lóháton érkezett péntek délelőtt Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes Kézdivásárhelyen az 1848-49-es magyar forradalom és szabadságharc 165. évfordulóját ünneplő felső-háromszékiek közé.

A magyar kormány tagja Tamás Sándorral, Kovászna Megye Tanácsának elnökével, Olosz Gergely szenátorral és Fejér László Ödön képviselővel együtt a főtéren felvonuló huszár-hagyományőrzőkhöz csatlakozott.

Semjén Zsolt lóháton érkezett Kézdivásárhelyre

Az MTI tudósítójának a kézdivásárhelyi szervezők azt mondták: a lovas felvonulás hagyomány, de első ízben fordul elő, hogy politikusok is lóháton  érkeznek az ünnepségre.

Semjén Zsolt lóháton érkezett Kézdivásárhelyre

Kézdivásárhely főterén, amely a forradalom legendás ágyúöntő tüzértisztjének, Gábor Áronnak a nevét viseli, több ezren gyűltek össze a magyar nemzeti ünnepen, ahol a déli harangszó után kezdődik az ünnepi műsor.

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kerék
Olyan lót sem láttam amelyiken felül van a fasz...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
percsi
Nem a hó fogságából kellett volna az embereket kisegítenie?
andraszuzu
Már megint egy műmájjer, műlovaglást is vállal? Vigyázat lóhus.
Gyuri Géderről
Megértem ezt a szerencsétlent, hogy fölpattant a gebére, hiszen a Máltai lovagoknál nem jutott neki ló, így a fidesz, talpát nyalva "fideszló" - ra ülhet. Ha Máltai ló nincs, a fidesz ló is jó.
A Kézdivásárhelyieket nem értem. Nincs humorérzékük? Vagy nem veszik észre, hogy kigúnyolják Őket?
IAR892Q407
Ezekhez a képekhez remekül passzol: ... A jezsuita Jorge Mario Bergoglio, Buenos Aires eddigi érseke egyértelművé tette, hogy Assisi Szent Ferenc, a szegények szentje után választotta magának ezt a nevet. Assisi Szent Ferenc a béke, a mértékletesség és a szegények szolgálatának jelképe - fogalmazott...Ferenc pápa.

Gőg, mértéktelenség, pompa meg minden lószar.
sport50
szegény ló!!!de ha ott annyira imádják marasztalják ott meg a többi kormánytagot is!!!
jancsik68
Ennyire képes lesüllyedni egy keresztény nipvezirhelyettes.Az ilyen ember utánzatu majom mindenre képes.Szegény romániai magyarság is ilyen mélyre süllyedt volna.Reméljük nem!!Nekik ennél jóval több eszük van,bizunk bennük!!Ebben a tragikus magyarországi helyzetben ,mint miniszterelnök helyetesnek itthon lett volna a helye.Vagy azért ült lóra,hogy lóvágtában hazavágtasson!!Hát a hülyeségnek sehol ninncs határa.!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.