A bírálatok kettős mércét, pontatlan információt tartalmaznak a Helsinki Bizottság társelnöke szerint.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nahát
Csak eljutnak az ilyen nyilatkozatok is Mo-ra, akár hogy is próbálja akadályozni a baloldal!
silber13
Erdekes. a bizottság többi tagja mintha más véleményen lenne...
SLAakku
Benjamin Cardin demokrata párti amerikai szenátor szerint viszont nyugtalanítóak a magyar kormány intézkedései. Az amerikai Helsinki Bizottság elnöke elemzésében arról ír, hogy reméli, az átalakulásukhoz mintát kereső országok távol tartják magukat a magyar modelltől.

Ja és milyen jó lenne ha a demokrácia fellegvárában Smith urék gondolnának néha az Egyesült Államok Guantanamo-i fogolytáborában éhségsztrájkot folytatókra is meg a börtönben alkalmazott kínzásokra is. (Az Egyesült Államok jelenleg mintegy 460 terrorizmussal gyanúsított külföldit tart őrizetben a kubai felségterületen lévő támaszponton, s közülük ez idáig csupán tíz őrizetes ellen emeltek vádat. Olyan ez mint Auswitz csak itt életben tartják az el sem itélteket. Jobb-e ez?) Az ilyen emberi jogokat tipró demokráciában hivő Smithék jobb ha nem mondanak véleményt hanem szépen, mint a Családi kör-ben bogara viselkednének. ( "Zúg az éji bogár, nekimegy a falnak, Nagyot koppan akkor, azután elhallgat. ..." )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.