Több mint 40 egykori lágerőr aktáját fogja hamarosan átadni az igazságszolgáltatási szerveknek a náci korszak bűneit vizsgáló központ Németországban - írta kedden a Die Tageszeitung.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
A zsidók soha nem fogják hagyni hogy a holokausztbiznisz leálljon.
X-ray
@Mobil123: Ameddig el nem kapják az összes szemetet, addig!
Csak nem sajnálod őket???
Hellcat
A zsidók soha nem fogják hagyni hogy a holokausztbiznisz leálljon.
Mobil123
@X-ray: Nem sajnálok Én senkit! De hogy még mindig 90-95 éves embereket rángatnak bíróságra a holokauszt miatt azt már nem kéne!! Azt hogy még mindig a holokauszt miatt kell fizetnie az országoknak, hogy még mindig a csak azt hajtogatják a zsidó hogy velük mit tettek a Auschwitzban stb. talán már nem kéne folytatni. Esetleg az őrök leszármazottjaikat is bíróság elé kell állítani, mert megszülettek? Esetleg ha a jelennel, és a jövővel foglakoznának akkor nem utálnák őket sem annyira.
A Tündik bündije
@X-ray: Szemetet? Életem, a háborúba általában nem önként és dalolva mentek az emberek még akkor sem, ha mindig akadt pár szadista barom, aki alig várta, hogy fegyvert foghasson a kezébe. Egyeseknek az jutott, hogy őrök legyenek a lágerekben, másoknak meg az, hogy a lövészárokban kuksoljanak, visszapofázás pedig nem nagyon volt. Dédapám is őrzött a Donnál többedmagával heteken keresztül oroszokat egy ideiglenes táborban, és őt sem kérdezték meg, hogy "Pistikém, akarod te ezt, vagy pihengetnél inkább a barakkban?"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.