A nyolcéves gyereket a nevelőapja eladta egy szaúdi férfinak, aki feleségül vette. A kislány belehalt a nászéjszakába. Nyolcéves menyasszony halálhíre sokkolta hétfőn az Arab-félszigetet: sajtóbeszámolók szerint a kislány a nászéjszakáján belehalt a felnőtt férjével való közösülésbe. A kis Ravánt egy negyvenes éveiben járó szaúd-arábiai férfihoz adták hozzá, a gyermek menyasszony azonban nem élte túl a nászéjszakát, szétszakadt a méhe. Az egyelőre nem ismeretes, hogy a férfit őrizetbe vették-e, vagy sem. Emberi jogi szakértők szerint Ravánért tízezer riált (hozzávetőleg 600 ezer forintos összeget) kapott a mostohaapja. A jemeni emberi jogi központ tájékoztatása szerint a kislány vérszerinti apja már nem él.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mangu
Az álszentség teteje - jogilag szentesített pedofília. Ezek az országok ENSZ tagok, hogy lehet ez?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Szvetlana
És ezt ott nem bűntetik. szomorú. MInimum kasztrálást érdemelnek, a nevelő apa is, meg a férj is.
Joszef
Szörnyű és még szörnyűbb, hogy nagyon sok ilyen eset van muzulmán országokban, de a nagy többsége nem derül ki. Ha meg egy bátor újságíró, vagy filmrendező bírálni meri őket, akkor dzsihádot indítanak ellene...
űrbán
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Don Quijote
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
űrbán
@Don Quijote: "A nyolcéves gyereket a nevelőapja eladta egy szaúdi férfinak" innentől szerintem ezekre akik gyereket adnak el bármi leírható.
Don Quijote
@űrbán: én is ezt gondolom , csak a múltkor asszem a human hsz-ét törölte a modi olyan stílusban hogy mennyen a kurucra fórumozni. Kicsit nagy volt az arca:DD
Dr plágium
@űrbán: Azért azt sem szabad kifelejteni akik megveszik ezeket a kislányokat. Vajon a saját 8 éves lányát szintén eladná???
human
Idióták.
Na ez az a kelet, aminek kormányunk a kegyeit keresi. Nem semmi gyomra van drága vezetőinknek. Még a baltás gyilkost is lazán szabadon engedték a figyelmeztetések ellenére.
Joszef
@Dr plágium: Persze hogy eladná. Arrafelé a lánygyerekre csak úgy tekintenek mint kiadásra és örülnek, ha végre hoz egy kis bevételt is.
A lányoknak csak egy lehetőségük van arra, hogy emberszámba vegyék: ha öngyilkos terroristaként izraeli civileket robbant fel.
X-ray
@Dr plágium: Melyik egyház istenére gondolsz?
Dr plágium
@X-ray: Mindegy minek nevezik, Isten csak egy van!
Don Quijote
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
töky
@Dr plágium: Igen csak egy isten van a vallás szerint , aki az embert a saját képére alakította ki. Akkor milyen az az isten, aki ilyen szörnyűségeket elnéz az embereknek? Mondjuk lásd jelenleg Szíria... Miért nem lép közbe akár egy kislány ilyen szomorú és egyben mocskos történeténél, hogy megvédje őt? Azért mert nincs. Nem ő teremtette az embert, hanem az ember teremtette őt egyesek hatalmának a megóvása érdekében.
Dr plágium
@töky: Ebben igazad van, szerintem sincs, hiszen ha van miért engedi azt a sok borzalmat amit az emberek művelnek?
KERKA
Indiában már kivégzik az elkövetőket. nemzetközi nyomásra itt is szóbajöhetne, a kasztrálás után.
8 éves coffos kislány, megáll az eszem.
kecskes laszlo
A férjet még az sem mentheti föl,hogy ez a szokás, mert a 21 .században mindenki tudja,hogy egy nő ,de ebben az esetben egy kislány még egyáltalán nem érett meg a nemi életre , ellenkező esetben életveszély állhat fenn.
Mangu
Az álszentség teteje - jogilag szentesített pedofília. Ezek az országok ENSZ tagok, hogy lehet ez?
hallgatag
A kislány anyósának kellene felajánlani a férj farokpörköltjét...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.