A tudomány és a teológia viszonyáról írt a nyugalmazott egyházfő, XVI. Benedek Piergiorgio Odifreddi matematikusnak, aki a levelet - ami Benedek első nyilvánosság előtti megnyilvánulása a lemondása óta - kedden közölte a La Repubblica olasz baloldali napilapban.

Forrás: Kitekintő
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiskutyauto
Ez bizony így van! Csak éppen egész más miatt, mint a jó öreg expápa képzeli... Mivel a sci-fi, az ugyebár tudományos-fantasztikust jelent, azaz olyan fantazmagóriát, fikciót, melynek van több-kevesebb tudományos alapja, létjogosultsága. A vallások SEMMELYIKÉRŐL SEM mondható el ez. Ergo a vallásokra SCI-tag NÉLKÜL, csak a FI-tag helyes, mert natúr FIKCIÓ, kitaláció fantazmagória, buta álmodozás és mese egytől-egyig mind... csak sajnos az emberiség túlnyomó többsége is kellőképpen buta és vagy önámító ahhoz, hogy ezt a mesevilágot valóságnak erőszakolja, a valóságra igyekezzen erőszakolni, még a 21-ik században is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.