A kormány szerint több tárgyi tévedés is volt abban a dokumentumfilmben, melyet október 23-án mutattak be a svéd közszolgálati tévében. A svédek újra levetítik az alkotást.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Kedves viki! A svédek látják, hogy itt valami nem kerek. A németek is készítettek már rólad egy igazmondó rajzfilmecskét, ami csípi a szemed, ahogy a környező országok is nem egyszer rosszallásukat fejezték már ki, sőt, még az olyan távoli országok, mint az USA külügye is felemelték már a hangjukat a tevékenységeitek miatt. Nem kellene elgondolkodni rajta ezek után, hogyha ennyien kritizálnak, akkor lehet, hogy nem mindenki más a hülye, hanem csak egyvalaki...?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
aborisz
@A Tündik bündije: A riportban hiányolom győzikét és a móónííííka műsorában lévő utóbbi szereplőket!! Ez a riport így lett volna még jobb!
nehogymá
2o1o ben amikor az orbán rt hatalomra került,neki ment mindennek amiröl tudta,hogy kritizálni fogja vagy nem áll be segget nyalni.Helleréket feljelentették ,majd fel is mentették.akkor a hir meg az echo tv olyan mocskos ordenáré hangnemben beszélt róluk,élen a bayer tetüvel,meg a többi "független" értelmiségivel akik odajárnak deklarálni a hova tartozásukat,hogy felfordult a gyomrom.amikor egyállat titkár ,vagy mi a sz r buzizik ha egy volt szinház igazgatóról beszél,mert az ugye komoly érv valaki ellen,akkor ne csodálkozzanak ha nem feltétlen arról beszélnek sajnálkozva ,hogy mért nem értek rá béke menetelni.a pozitiv kormány propagandáért nem kell ide jönni egy oszágból se,kapnak abból akkor is ha nem kérnek velünk együtt.viszont ha valaki kritizál akkor a külügy valóban jobban teljesit.egyböl felpörögnek.
nehogymá
most,hogy komolyabban belegondoltam,tényleg az lett volna a legjobb ha azokat mutatják ,akik ov t ajnározva vonultak,mellé bejátszhattak volna egy kis régi hiradót.lehet,hogy ugyanazokat az arcokat is láthattuk volna akiket most?csak más táblával?ezt elszurták.no,majd legközelebb.
hetöndöe
@nahát: Összeesküvés elméletben te is jó vagy.:-)))
sport50
@nahát: miért ?nem igaz,hogy az embereket mindenhova a vezéred nevezi ki??meg a sok mutyi??hol élsz te??vagy nem szabad mondani megmondani ami van itt?igaz,akkor nem vagy magyar,nem vagy nemzeti??hülyeség!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.