Csak követségen vagy konzulátuson szavazhatnak a külföldön dolgozó magyarok. A kettős állampolgárok viszont akár levélben is.

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
A szavazati jog alapvető állampolgári jog... csak nem nálunk. Nálunk a külföldre távozott "nemfideszesnemismagyar" magasról le van, a de a határon túli magyar lassan sms-ben is szavazhat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@pacsni: Persze hogy arról de akkor még nem beszéltek a szavazati jogról sőt azt úgy emlegették, hogy azt kizárják csak tudod a törvények komolyabb tanulmányozása rávezette hogy a szavazás márpedig megkerülhetetlen.
kukac50
Rájuk is ugyan az a törvénynek kell vonatkozni mint a kettős állampolgárokra!
A Bajai videó is a Fidesznek volt érdeke,úgy mint a hölgy videózása,követése, ha már ezért képes volt a Fidesz fizetni autót bérelni,akkor már tisztán lehetne látni.
Boszi27
@levarosbukta: A valóságshowknál, az X-faktornál is működik. Én már azt várom, hogy vmelyik stadionban mondjuk a felcsútiban 11-esekkel döntsék el az ellenzék és a jelenlegi kormány a választás eredményét. Ez lenne a legolcsóbb.
Boszi27
@Csizmás Kond: A levelező szavazást kifejezetten az erdélyieknek találták ki, mert azok szeretik a kormányunkat, hiszen kettős állampolgárságot kaptak.Hozzáteszem biztos vannak kivételek is. Nekik nem kell sehová menni, csak a postára. Nem csodálkoznék azon sem, ha olyan szavazó-lapot kapnának, ahol az X a már megfelelő helyen be van jelölve, hogy azt se kelljen.
Csizmás Kond
@Boszi27: ...na meg a zsidóknak, a kanadai rejtett eőforrásoknak és az egész világon állampolgárságot kapott magyaroknak.
Én pedig mindig azon csodálkozok, hogy akik ilyen képtelenségeket tudnak elképzelni azok hogy nem döfik ki a saját szemüket pl orrtörülés közben...?
levarosbukta
@Boszi27: Hja, persze! Ezt ugye nem mondod komolyan? Te hiszel ezeknek az sms-eknek a valódiságában? Jó neked!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.