Egy felszólítás jelent meg a New York Times oldalán december 24-én, amelyben magyar zsidóktól szeretne hallani az antiszemitizmus problémájával kapcsolatos tapasztalatokról egy kérdőíven keresztül - írja a nol.hu.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sbl
Engem akkor emlékeztessen bárki bármire, ha tőlem erre engedélyt kért és kapott erre!
Ez vonatkozik az élet minden területére és témájára!

Fenntartom magamnak a jogot hogy arra emlékezzem amire akarok, pl. az 1919-es patkányköztársaság máig nem teljesen tisztázott rémtetteire, a Rákosi korszak szörnyűségeire, vagy az "Antalli örökség" máig ránk nehezedő terheire.

Ehhez nincs szükségem külső általam fogadatlan prókátorok közreműködésére!
sbl
A keresztény - keresztyén világ tegnap, ma és holnap a Szent Karácsonyt ünnepli.
A szeretet ünnepén örökké emlékezetes marad az, amikor a védtelen palesztin lakosság ellen az izraeli hadsereg a Gázai övezetben terrortámadást intézett 2009-ben éppen Karácsonykor!
A civileket foszfor töltetű lövedékekkel támadták, infernót idéző jeleneteket repített a média világgá.
A borzalmakat még fokozta, hogy izraeli oldalon civilek nők, férfiak, gyermekek majális hangulatban figyelték a tőlük néhány kilométerre lezajló borzalmat és röhögcsélve figyelték egy-egy lövedék becsapódásának borzalmas következményeit.
Ezt a szörnyű hozzáállás egyszerre volt undorító és az elkövetők ellen megvetésre késztető.

Erre a borzalomra és még sok másra, amit a szomszédai ellen elkövetett a közel-kelet - fennállása óta - súlyos háborús kockázatot jelentő állama miért nem akar emlékeztetni az említett lap?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.