Először beszélt kivégzett nagybátyjáról és szilveszterkor egy síparadicsomba látogatott. Atomkatasztrófa nyeli el a koreai félszigetet, ha újabb háború törne ki a térségben, még az Egyesült Államok sem lenne biztonságban egy esetleges konfliktusban – fenyegetett Kim Dzsongun észak-koreai diktátor újévi beszédében, amelyet a helyi állami tévében közvetítettek. A diktátor szerint veszélyes időkben élünk, ahol a legapróbb incidens is totális háborúvá alakulhat. Kim Dzsongun nem fog békéért könyörögni, de minden eszközzel megvédi majd Észak-Koreát az ellenségtől. Beszédében kiállt a legutóbbi kivégzések mellett. Nagybátyját, Csang Szongtheket most is azzal vádolta, hogy hatalmi bázist próbált kiépíteni maga körül a párton belül. Ez volt az első alkalom, hogy a fiatal diktátor nyilvánosan is bírálta nagybátyját.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Az ilyenektől jobban kéne féljen Amerika meg Izrael is mint Irántól.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Félek, hogy mit fog tenni, ez a kis őrült, ha meglesz neki a teljes atomfegyvere! Ha hagyják teljesen felszerelkezni atomfegyverekből, az égiek tudják mi lesz itt! Még akár a harmadik világháborút is kirobbanthatja!
kamazuka
@Desischado: a 4.-et!
A 3. most zajlik.Gazdasági, globális háborúnak hívják.
űrbán
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
martinpalermo
: @kamazuka: A háború nem más,mint a politika folytatása, más erőszakos eszközökkel.Úgy-hogy zajlik ,már javában.Igazad van.
jancsipapa
@Csizmás Kond: Inkább emezek jelentik a fő veszélyt .Az Éleselméjű inkább csak otthon erős...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.