A tegnapi Pick szalámis cikkhez nagyon sok hozzászólás érkezett, miszerint olcsóbb Németországban a termék, mint itthon. Ez egy picit hihetetlennek tűnt, így utána jártunk a dolognak. Meglepő eredmény született.

Forrás: receptneked.hu
Feltöltő: sajtos
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hattorihanna
Meglepő eredmény,és tényleg olcsóbb! :-D De nem csak ez,majdnem minden.És bizony-bizony,arra már ne is gondoljunk hogy ott mennyi egy átlagkereset...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nehogymá
@hattorihanna: a füszerezése miatt hiszed azt,hogy téli.más a "paszta".szalonna hús arány,miegyéb.
hattorihanna
@nehogymá: Én nagy pick rajongó vagyok,úgyhogy hidd el,ugyanaz. :-) Kóstold meg,meg fogod látni.Az összetevőket nem néztem de kinézetre,állagra,ízre ugyanolyan,és azért ez sem túl olcsó csak olcsóbb.
nehogymá
@geo: nagy tudora nem vagyok a dolognak,nem mindenhol van magyar bolt,az interneten lehet nézegetni ,megnézni az áraikat. pld egy 6 os halászlé kocka 1.99. (ez volt a fő kérdés a lányomnál is.)sok lengyel cuccot is árulnak,vagy vannak csak lengyel boltok.pontyot is ott vettek. aki itthon is csóró volt,odafigyelt az kinn is jól elboldogul.pld a spanyol chorizo simán kiváltotta a gyereknél a paraszt kolbászt.(egyszer vett magyart,nem olcsón de kidobta,savanyú volt.)a szabadforgalmu gyógyszer árakat is összelehetne hasonlitani,lassan Ő hord haza.
nehogymá
több mint 2o év meló után hidd el nem ugyanaz.még mindig jobb minöségű mint az aro s vagy akármilyen téli ,de nem az.
nehogymá
@hattorihanna: a fentiek a válasz,csak elfelejtettem nyomni. bocsika
hattorihanna
@nehogymá: Ok,elhiszem. :-) Nekem akkor is teljesen megfelel,pedig elég gourmand vagyok kaja ügyben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.