A Kreml cáfolta, hogy megszakadt a párbeszéd Putyin és Obama között. Előzőleg olyan hírek jelentek meg, amelyek szerint már nem is tárgyalnak egymással az ukrán válság miatt.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
A Krím sem nagy hatalmi vágyai miatt kellet a medvének hanem nem hagytak neki más lehetőséget ! Nem hagyhatta nyitva a főbejáratot a NATO számára! Az eladósodásról , jelenleg az USA az aki el van adósodva, a dollárnak már csak olajfedezete van az meg vicc. Hacsak az Ukrán arany nem odament a napokban! Az orosznak meg ebben a pillanatban is termelnek az aranybányái! A fenyegetésről meg annyit hogy még soha senki nem tudta a medvét megijeszteni! De ami lényegesebb az hogy orosz anyácskát eddig muzsikok és városlakók védték meg mindig , sikerrel! Mára már hihetetlen képzett katonáik vannak és ők védik, ahogy ők nevezik Orosz anyácskát!
Január
Az udvariaskodás kölcsönös..., Ami a háttérben van az ???

Bizony nehéz lemondani a világ vezetőszerepében való tetszelgésről, a leg leg leg-ről, pedig ez már a múlté.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.