Legalábbis ezt állította David Cameronnak, a britek vezetőjének a libanoni oktatási miniszter. Elias Bousaab szerint a dzsihádisták menekültnek álcázzák magukat, hogy így jussanak Európába – írta Daily Mail.

Bousaab azt mondta, a terroristák gyerekeket is maguk mellé állítanak az iskolákban és menekülttáborokban, mielőtt megszervezik, hogy az embercsempészek Európába vigyék őket.

Az ISIS nem fog megállni a libanoni határnál, Európában lesz, mielőtt észrevennénk

-- tette hozzá az arab miniszter, aki szerint azzal lehet leginkább segíteni a menekülteken, ha abban támogatjuk őket, hogy maradjanak ott, ahol vannak. Ehhez pedig megfelelő élelmezésre, oktatásra és egészségügyi ellátásra lenne szükség a közel-keleti menekülttáborokban.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szeparepa-
Ez szimpla pánikkeltés. Ha így lenne, már egy komoly tízezres hadsereg lenne Európában, azok pedig sokat nem tökölnének, táborokban szerencsétlenkedve... hanem már csináltak volna valamit... én azt mondom, hogy nyilván van köztük, de max pár száz... és annyira nem elborult állatok, mert ezer és ezer lehetőségük lett volna már csinálni zűrt...
Levendula
@Szeparepa-: Naív vagy... Nézd meg a felvételeket, amiket róluk készítettek...
Szinte mindegyik jól táplált, fiatal, életerős fiatal férfi...
Szeparepa-
Szerintem meg te vagy túl para...A jóltáplált, fiatal életerős férfiak, még az arab világban sem mind bolondok, sőt jellemzően inkább épelméjűek... márpedig épeszű nem áll be az ISIS-hez, és nem lesz terrorista... De nézzük a tényeket, és ne a spekulációkat. Milyen konkrét tényszerű információink vannak arról, hogy ISIS-es katonák és vagy terroristák vannak köztük? Én speciel egy tényről sem tudok. Csakis urban legendek, teóriák... Egy biztos, én terrorista lennék, már rég robbantottam volna nem is egyet.. ha ISIS-es katona lennék, főleg több ezer, már rég gyülekeznék valahol egy mezőn és intézném a fegyverek beszerzését... ehhez képest ez a sok életerős férfi, bambán bámul a táborokban... egy terrorista, pláne egy harcedzett katona nem ilyen muja...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.