Az Európai Parlament (EP) sürgősségi eljárással, már csütörtök délelőtt szavaz arról az európai bizottsági javaslatról, amelynek értelmében 120 ezer menekültet telepítenének át Görögországból, Olaszországból és Magyarországból más tagállamokba - döntött az EP plenáris ülése szerdán Brüsszelben.

Forrás: magyaridok.hu
Feltöltő: a.a
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

a.a
Hogy is van ez.. többszöri elolvasás/számolgatás után sem tudom értelmezni..
"A miniszterek elfogadták az Európai Bizottság azon korábbi indítványát, amely szerint Olaszország és Görögország terheit enyhítenék 40 ezer fővel a következő két év folyamán. A további 120 ezer ember szétosztása során már az ugyancsak nagy migrációs nyomásnak kitett Magyarország is kedvezményezett lenne e két ország mellett."

Nincs az egész EP-ben egy olyan ember, aki fejben tudna számolni? Görögországba napi szinten jelenik meg 4 ezer migráns. tehát nagylelkűen két év alatt Görögországot mentesítenének 10 napi bevándorlótól - és a többi 720 napon érkezőkkel mi lesz? Bocs, most látom, hogy a 40 ezret nem kizárólag a görögöktől, hanem az olaszokkal egy kalap alá véve venné át az EU.. a 120 ezret pedig honnan is? Nem ebben a cikkben, hanem valahol máshol olvastam hogy tőlünk 54 ezret vennének át.. nah, ezt hogy számolták ki. Abból a 100 egynehány ezerből, akik eddig átvonultak, vagy akik majd jönni fognak? És miért pont 54 ezret?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.