Felkavaró videót tett közzé a brit Daily Mail, amin állítólag az látható, ahogyan egy fiatal üzbég dzsihádista, Jafar al-Tayyar elindul, hogy öngyilkos merénylőként robbantson a szíriai Fuában.

A magát később elsíró fiút társai azzal biztatják, ha fél, gondoljon Allahra. Ő pedig azt feleli:

Csak attól félek, hogy nem fog sikerülni.

Sírva indult felrobbantani magát a fiatal terrorista

A videó végén az látható, ahogy egy távoli füst felhő jelzi: sikeres volt a robbantás.

A felvételt csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk, itt tekinthető meg.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

egyvandor
Gorbán és politikai gyermeke Vona hívői még nem jutottak el idáig. Ők egyenlüre csak szétverik a menekültnek kinéző barátnőjének a fejét, felrugdossák a rendőrök elől futó gyermekeket és gyermekét cipellő apát, vagy táborban pillangókést fognak a Magyarországon született félvér gyerekek nyakához. Cska azért, mert Magyarország "jobban teljesít".
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
egyvandor
Gorbán és politikai gyermeke Vona hívői még nem jutottak el idáig. Ők egyenlüre csak szétverik a menekültnek kinéző barátnőjének a fejét, felrugdossák a rendőrök elől futó gyermekeket és gyermekét cipellő apát, vagy táborban pillangókést fognak a Magyarországon született félvér gyerekek nyakához. Cska azért, mert Magyarország "jobban teljesít".
bencemacska
Ez a videó is azt mutatja, hogy az elvakult fanatizmus ellen is lehet oktatással, neveléssel tenni valamit. Csak nagyon sok idő és türelem kell hozzá.
lópicigáspár
A biblia elítéli az öngyilkosságot, a korán nem?
Fradigege
Gratulálok, gondolj Allahra. Felhevített, tűzforró disznózsírban sütném ki őket. Az a baj, hogy fog ebből a fajtából Európába is jutni, sőt biztos, hogy már vannak itt. Csak az a kérdés, mikor idulnak be a folyamatok. 100% jutottak be a határokon, akik oda át gyilkoltak. Ez itt a nagy probléma.
egyvandor
Fradigege. A történelem már bizonyította, hogy bármelyik vallás bármelyik ideológia képes arra hogy kiforduljon az ember önmagából. A disznózsírban való sütögetés sem a legintelligensebb és legcélravezetőbb módja a terrorizmus elleni küzdelemnek.
Gondolj az írországi katolikus és protestáns csoportok közötti leszámolásokra.
Elég egy két hőbörgő alak egy pár fantikus barom és begerjed a bosszúra-bosszú
pbalage
@Freewolf: nekem nincs meg a telefonszáma.
Freewolf
@pbalage: Hát nem személyesen beszéltetek?
Freewolf
@pbalage: Bocsika! Csak a megnyilvánulásaidból azt szűrtem le! :-)
Csizmás Kond
...huba...aki ezt komolyan veszi attól jobban kell félni mit amit el akarnak mondani.
pbalage
@Freewolf: engem tökre nem érdekel, ha az arabok és a maffiózók kinyírják egymást, max kibontok egy csomag chipset.
Freewolf
@pbalage: Idáig egyetértünk, de a vadakkal együtt hány terrorista jön be Európába?
csa-csa
csak ide ne!!! amúgy idióta fanatikusok!
karma1
@lópicigáspár: 20.06-ra: Ezek szerint NEM iteli el, sot... Mintha azt mondana, hogy elobb jut a fenyesseges Allah ele...
A fiut sajnalom valahol, mint egy embert, de ha nem volt benne annyi emberseg, hogy NEM-et mondjon valakiknek, akik erre biztattak, akkor megse...
Azert sirdogalva legalabb 10 csaladot tett kapasbol tonkre...

Mit mondjak, en ezert nem tudok erte konnyet ejteni...:o(((
lópicigáspár
@karma1: Ezért nem vagyok kibékülve a vallásokkal! Isten nevében annyi embert megkínoztak, megöltek már, hogy gondolni is rossz rá. És valahol megértem, hogy ezek az emberek "csak" válaszként hivatkoznak a saját istenükre és ölnek a nevében megtorlásként! Szóval elvileg van egy isten, akit hol így, hol úgy neveznek és a nevében öldöklik egymást a népek. Hány emberről hallottál már, hogy személyesen Isten szólította magához. Szerintem senkit, leszámítva persze azokat, akiket agyoncsapott a villám, de hát az meg fizika...!
eugen4402
@lópicigáspár: Pedig volt olyan pasi, aki a Teremtőnek lett a sógora. A Horváthék ikerlányai közül az egyiket ez a pasi vette el, a másikat meg a Jóisten...:-(
lópicigáspár
@eugen4402: Még itt is hiányzott a személyes jelenlét, vagy szegény lányért személyesen jött le. Mert az, hogy maga mellé szólítja, az roppant kevés a tárgyi bizonyítékok között!
eugen4402
@lópicigáspár: Tökéletesen igazad van, az én történetemben pontosan annyira bizonyított az Isten szerepe, mint a megszállott vallási fanatikusok öngyilkos merényleteiben. Csak az én sztorim kevesebb emberáldozattal jár...
levarosbukta
Vihette volna magával az egész pereputtyát!
lampa laz
Nem tudom elképzeni ezt az őrült fanatizmust a vallásban, mivel nekem nincs vallásom. Leéltem az életem nagyobb részét, de soha sem éreztem ennek hiányát, igaz nem is kaptam ilyen jellegű nevelést. A rendszerváltås után hatalmas divat lett a keresztelkedés, templomba járás, de engem ez akkor sem tudott magával ragadni, meg a családomat sem.
Desischado
Ezért utálom az iszlámot, és a többi vallást, kivéve a buddhizmust. Jól mondja Lópicigáspár, hányan haltak már meg "isten miatt"? Ez a fiú, valahol maga is áldozat. Akik ott ölelgették, akik biztatták, gyilkosok. Meghalt a semmiért, és megölt másokat a semmiért. Elborzasztott ez a mondat: "attól félek, hogy nem sikerül..". Szörnyű, hogy így átmosták az agyát, és arra késztették, hogy öljön, és saját magát is elpusztítsa. Akik ezt a fanatikus mételyt terjesztik, és istenre hivatkozva ölnek, egytől egyig mindet kivégezném! Ennek a fiúnak iskolába kellett volna járnia, bulizni, élni! Vajon hányan követik még "isten nevében"? Szomorú, hogy így mossák át az emberek agyát!
Rockxy
Ha igaz a hír, ezek közül már Európában is vannak néhányan.
Nézd:
korszellem.freeiz.com/
F_Viktor
@Desischado: Írod:
"Ezért utálom az iszlámot, és a többi vallást..."

Ezek attól, hogy Allahra hivatkoznak, még nem iszlamisták, ezek terroristák.
Ha nem így gondolod, mutasd meg hol buzdít a Korán gyilkolásra ;-)
Desischado
@F_Viktor: Igazad van, nem jól fogalmaztam. Pontosan a saríját utálom az iszlámban, ahogyan a nőkkel bánnak, és a fanatizmusukat. Abban teljesen egyetértek veled, nekem is ez a véleményem, hogy akik isten nevében öldösnek, ők gyalázzák meg a saját hitüket! És igen, tényleg terroristák!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.