Bécsben 120 ezren tüntettek a menekültek jogaiért és szolidaritásukat fejezték ki a migránsok százezreivel, mert szerintük a meneküléshez való jog alapvető emberi jog. Bécs azt üzeni Budapestnek, hogy “kelj fel, hogyha a padlón vagy!”

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perfekt
Gratulálok sógorok!Nem sokára visítani fogtok,mint a vett malac.Jelszó:minden menekültet Bécsbe,hormonzavarosak!
Papuska1
Mikor Hitler bevonulását ünnepelték olyan nagy csinnandrattával, akkor is azt hitték, hogy a menekültek jönnek? Esetleg néhány évvel később Sztálin és az oroszok esetében is ebben a tévedésben voltak. Egyébként én is azt mondom, hogy menekülni alapjog, de az ember addig menekült, amíg üldözik. Szegény ide érkezők minimum 1000 km-el ezelőtt voltak üldözöttek, azt követően már csak a hamis jólét ideája üldözte őket! Ráadásul nem csak a menekülőnek, a menekültnek is vannak kötelességei! Remélem, hogy a német határ lezárása után egyre több olyan iszlámista jut el Bécsbe, akinek az őseinek a XIV. századtól a XVI századig nem sikerült, pedig nagyon akarták, és bepótolják, ami az ősöknek nem sikerült.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.