Több ezer menekült gyalogolt, gyakorlatilag hatósági kontroll nélkül, péntek délután Ausztria belseje felé a szlovén határról, azt követően, hogy az osztrák hatóságok feladták sentilj-spielfeld határátkelő őrzését.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Vajon merre jár mostanában AM? Aki annyira állította, hogy az osztrákok azok igen! Azok tudják kezelni a migránsáradatot. Merthogy '56-ban a 200 ezer keresztény magyart is tudták kezelni.

(Most is csak arra tudnak hivatkozni az osztrákok, hogy a magyaroknak kellene "humánusabban" bánni a migránsokkal! Ami azt jelenti, ha ittartanánk őket, nekik semmi dolguk nem lenne velük. Azt a feladatot milyen jól el tudnák látni.) :)
Butautáló
@verőce21: Ezt a problémát, ebben a nagyságrendben igen is a Magyarok okozták, Kurbán kerítésével. Nem lett kevesebb migráns, csak sokkal koncentráltabban érkeznek Szlovéniába és onnan Ausztriába. Ez a válság nagy baj és a magyarok csak bezárkóztak, átterelve a problémát másokra. Közben játssza a védelmezőt, ami nevetséges. Ha jól számolom, akkor sikerült leszopatni a szerbeket, horvátokat, szlovéneket és a sógorokat is. Majd az egyszerű magyar ember visszakapja mindezt. Elsőnek midjárt azok, akik a horvát tengerparton nyaralnának jövőre!
verőce21
@Butautáló: (20:41) Igenám, de a magyaroktól is az osztrákokon keresztül vezet a célútvonal! Vagy neked itt hiányoznak az összesz@art földek, utak, vonatok, városok?
Utáld magadat, mint migránsfenék tisztántartót is!
ila51
@Butautáló: Jól adod...:D...egyszerű magyar nyaral ...
Butautáló
@verőce21: A magyarok kötelessége lett volna rendben, regisztrálva továbbítani őket! Nem az EU nem létező megvédése! A "rendben" alatt értendő a szarási lehetőség biztosítása is alkalmasint. Erre lóvét is adott az EU. Nem kerítésre!!!
Adtam én okot arra, hogy személyeskedjél seggfej? Vegyél vissza hülyegyerek és próbálj meg civilizált módon írni!
verőce21
@Butautáló: (21:13) A tudatlanságodat ne tedd közhírré! Árt a jövőképednek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.